Thursday , 19 September 2024
Torude sulatamise tagajarjed Joelahtme vallas 14.02

Põhja päästekeskuse sündmused 14.02 – 15.02.2024

Tallinn

14.02 kell 18.06 sai häirekeskus info elumaja põlengust Pirital Priimula teel. Kohale tõttasid Muuga ja Pirita päästjad. Sündmuskohal nägid nad põlengut ühekordse maja korstna ja katuse vahel. Majas olnud naisterahvas oli päästjate jõudes juba majast väljas. Majja sisenesid suitsusukeldujad, kes lokaliseerisid põlengu kella 18.37ks ja likvideerisid kella 19.24ks. Põleng sai alguse korstna ümber vahelaes ning päästjad avasid korstna ümber mitmes toas seina- ja laekonstruktsioone, et tulepesadele ligi pääseda Kiirabi vaatas majaelaniku kohapeal üle. Täpse tulekahju tekkepõhjuse selgitab välja menetlus.

Korsnapoleng Pirital 14.02 1

Harjumaa

14.02 kell 09.47 käisid päästjad kontrollimas eile öösel põlenud elumaja Harku vallas Vahi külas Kiia-Vääna-Viti maantee ääres. Keila päästjad leidsid kontrolli käigus mõned hõõguvad tulepesad, mis veejoaga likvideeriti.

14.02 kell 10.14 teavitati häirekeskust, et Kose vallas Sõmeru külas Tallinn-Tartu maanteel on autojuht oma sõiduki üle kontrolli kaotanud ja teepiirdesse sõitnud. Kose päästjad eemaldasid masinalt akuklemmid süttimisohu välistamiseks. Kiirabi vaatas autojuhi kohapeal üle ja sündmusega jäi edasi tegelema politsei.

14.02 kell 13.28 teatati häirekeskusele, et Jõelähtme vallas Maardu külas Kaunissaare teel tuleb elumaja köögis seina seest suitsu . Elanik oli proovinud külmunud torusid kuumaõhufööni abil sulatada, kuid fööni liiga võimsa režiimi tõttu oli süttinud seina puitkonstruktsioon. Muuga ja Lasnamäe päästjad avasid seina ja kustutasid hõõgumiskohad kella 14.10ks.

Torude sulatamise tagajarjed Joelahtme vallas 14.02

Päästjad tuletavad meelde, et torude sulatamisel tuleb vältida lahtise tule ja leeklambi kasutamist. Jäätunud torude sulatamiseks soovitame kasutada soojakaableid või kodust puhurit, kuid kindlasti ei tohiks puhurit jätta järelevalveta. Kuumapuhurit kasutades tasub valida mõistlik režiim ning kaugus seinast, et mitte tekitada põlengut seina sisemuses.

14.02 kell 16.16 sõitsid päästjad Saku valda Männiku külla Tallinna ringteele, kus veoautol oli ratas koos rummuga sõidu pealt ära tulnud. Veoauto juht ise jäi terveks ning teised sõiduautod õnnetuses ei osalenud. Küll aga oli liiklus antud teelõigul häiritud. Päästjad eemaldasid teel lebavad veoauto rattad ning autojuht tegeles oma masina pukseerimisega edasi.

Vaata ka:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane

loto

Loto Horoskoop – Reede 20 september 2024

Loto horoskoop reedeks, 20. september 2024, toob igale tähemärgile soovitusi, kuidas läheneda loteriivõitudele ja rahaasjadele: