Thursday , 19 September 2024
KJarve kulmkapipoleng 13.02.24

Ida päästekeskuse sündmused 13. – 14. veebruar 2024

IDA-VIRUMAA

13. veebruaril kell 21.29 tuli häirekeskusesse teade Kohtla-Järve linna Ahtme linnaosas Maleva tänaval korteris põlevast külmikust. Korteri omanik oli läinud poodi ja tagasi tulles avastas, et köögis põleb külmkapp. Omanik kustutas külmkapi põlengu veega ja tuulutas ruume. Päästjate saabumise ajaks oli põleng kustutatud, sündmuskoht vaadati üle ja ohtu enam ei olnud. (Lisatud foto)

Kell 9.21 teatati häirekeskusesse mitmendat korda tööle hakanud vingugaasiandurist Kohtla-Järve linna Järve linnaosas Järveküla teel. Kortermajas oli tsentraalgaas. Teataja avas akna. Päästjad tuvastasid korteris gaasilekke, gaasikraan keerati kinni ja toad tuulutati. Kontrolliti ka kõrvalkorterit, seal ohtu ei olnud. Korterielanikul paluti kutsuda kohale gaasiteenistus.

LÄÄNE-VIRUMAA

13. veebruaril kell 16.37 anti teada suitsust Rakvere vallas Lepna alevikus kortermajas. Päästjad selgitasid välja, et suitsu põhjuseks oli liiga vara suletud ahju siiber. Ruumid tuulutati ja elanikku nõustati.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane