Thursday , 19 September 2024
Kivioli uus uhishoone 2023726

Lääne päästekeskuse sündmused 13. – 14. veebruar 2024

Järvamaa

Selgunud on Türil Tallinna tänaval toimunud tulekahju põhjus

11. veebruaril kell 06.41 sai häirekeskus teate Türil Tallinna tänaval kahekordses puidust kortermajas puhkenud tulekahjust. Korterisse sisenenud suitsusukelduslüli leidis hoonest 70-aastase hukkunud naisterahva. Tulekahju sai menetlejate sõnul alguse teise korruse korteri elutoa põrandalt, mis süttis lahtise tule kasutamise tõttu. Tegemist oli kas küünla põletamisega või hooletu suitsetamisega. Tuli levis pööninguosale ja katusele ning arvatavasti toimus eelnevalt pikemaajaline hõõguslik põlemine põrandas. Põranda- ja laetalad söestusid ning alumine korter sai tugevaid veekahjustusi. Alumises  korteris keegi sellel ööl ei viibinud. Majas olid suitsu- ja vingugaasiandurid paigaldatud igasse korterisse, kuid need ei olnud töökorras ning ükski andur ei rakendunud. Tulekahju lokaliseeriti kella 09.06-ks ning likvideeriti kell 13.37.  

Pärnumaa

13. veebruaril kell 12.19 vajati päästjad appi liiklusõnnetusele. Häädemeeste vallas Papisilla külas oli veoauto libeduse tõttu kraavi sõitnud ning juht ei saanud iseseisvalt kabiinist välja. Päästjad aitasid juhi välja ning likvideerisid sõidukil süttimisohu. Tsementi vedanud veoautol hakkas avarii tõttu lekkima ka kütus. Päästjad korjasid kütusevannidega kokku ligi 80 liitrit kütust, maha voolas umbes 200 liitrit. Kütuse utiliseerimisega tegeleb edasi transpordifirma.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane