Thursday , 19 September 2024
manja vitolic gKXKBY C Dk unsplash

Tallinnas toimus suur kassi päästeoperatsioon.

Tallinn

13.02 kell 09.37 reageerisid Nõmme päästjad automaatsele tulekahjusignalisatsioonisüsteemi häirele Mustamäel Akadeemia tee kortermajas. Majja ja õigesse korterisse sisse saades selgus, et toas oli toit kõrbema läinud. Ruumid tuulutati.

13.02 kell 14.43 teavitati häirekeskust, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval on kass auto mootoriruumi pugenud ja sinna kinni jäänud. Kesklinna päästjad koostöös auto omanikuga alustasid kassipäästeoperatsiooniga. Päästjad asetasid auto alla õhkpadja ning lasid selle täis, et masinat kergitada. Seejärel eemaldati sõiduki põhjakaitse. Pärast mõningat ukerdamist saadi kass lõpuks kätte ja anti tagasi omanikule.

Harjumaa

14.02 kell 03.42 teatati häirekeskusele, et Harku vallas Vahi külas Kiia-Vääna-Viti maanteel põleb elumaja lahtise leegiga. Teataja oli pererahvas ise, kes oli kõik majast välja tulnud. Väljakutsele reageeriti suurte jõududega: kohale sõitsid Keila, Lilleküla, Nõmme kutselised ja Hüüru ning Tabasalu vabatahtlikud päästjad. Esimesena oli kohal Keila päästemeeskond, kes nägi, et katusest on juba leegid väljas. Hoonesse sisenes suitsusukelduslüli tulekollet otsima ja likvideerima. Samaaegselt kustutati põlengut veejugadega väljast. Kella 04.40ks tulekahju lokaliseeriti ja likvideeriti kella 07.09ks. Kahekordse elumaja 2. korrus hävis tules täielikult ja kõrvalhoone sai samuti kuuma- ja veekahjustusi. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab välja edasine menetlus. Keegi tulekahjus kannatada ei saanud.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane