Thursday , 19 September 2024
Kivioli uus uhishoone 2023726

Põhja päästekeskuse sündmused 5.02 – 6.02.2024

Tallinn

5.02 kell 16.42 sõitsid päästjad Haaberstisse Õismäe teele, kust tuli teade õlireostusest. Nõmme päästjad olid kohal kell 16.58 ja leidsid, et tegu on lume alt välja sulanud vanema õliloiguga. Umbes ühe ruutmeetrine loik kaeti absorbentainega.

Harjumaa

5.02 kell 12.19 teavitati häirekeskust, et Rae vallas Rae külas Graniidi teel on kaevetööde käigus lõhutud gaasitrass. Sündmusele reageerisid Assaku päästjad, kes olid kohal kell 12.26. Päästjad piirasid lindiga lekkekoha ümbruse ning teavitasid sündmusest gaasifirma tehnikuid. Gaasifirma esindaja jõudis kohale umbes pool tundi hiljem, kes keeras gaasi kinni ja kella 12.59ks oli sündmus päästjate jaoks lõppenud. Keegi kannatada ei saanud.

5.02 kell 22.14 teatati häirekeskusele, et Lääne-Harju vallas Karjaküla alevikus Keila teel tehakse aias järelevalveta lõket. Sündmusele reageerisid Keila päästjad, kes nägid kohapeal, et lõkke tegijad on läinud majja sisse. Päästjad selgitasid inimestele, et lõket ei tohi jätta järelevalveta, pärast mida jäid inimesed lõkke kustumist valvama.

6.02 kell 01.04 said päästjad väljakutse Anija valda Aegviidu alevisse Pohla tänava elumajja, kust tuli teade töötavast vingugaasiandurist. Majas viibinutel paluti päästjate jõudmiseni majast väljuda. Aravete päästjad olid kohal kell 01.28, kes selgitasid välja, et vingugaas oli tekkinud liiga varakult suletud siibri tõttu. Elanikega oli kõik korras, ruumid tuulutati ning inimesi instrueeriti siibrit sulgema alles siis, kui söed enam ei hõõgu ja on lõplikult tumenenud.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane