Thursday , 19 September 2024
Kivioli uus uhishoone 2023726

Põhja päästekeskuse sündmused 9.01 – 10.01.2024

Tallinn

Möödunud ööpäeval Tallinnas suuremaid päästesündmusi ei toimunud.

Harjumaa

9.01 kell 11.56 teavitati häirekeskust, et Rae vallas Peetri alevikus Allika teel asuva ettevõtte territooriumil on hakanud paisuma ning tossama suurem hulk akusid ja patareisid, mida hoiustati suures metalltünnis. Ettevõtte töötajad viisid konteineri hoonest välja ning proovisid seda ka ise kustutada, ent tulutult. Kohale sõitsid Rae vabatahtlikud päästjad, kes kustutasid suitsevad akud. Kella 12.24ks oli oht likvideeritud.

9.01 kell 16.17 teatati häirekeskusele, et Saue linnas Koondise tänaval põleb kortermaja kõrval elektrikilp. Saue vabatahtlikud kiirustasid kohale ja nägid, et kilbist tuleb suitsu. Põleng kustutati, ala märgistati ohulindiga ja olukorrast teavitati elektrikuid, kes jäid rikkega edasi tegelema.

9.01 kell 16.34 sai häirekeskus teate, et Kose vallas Krei külas Kuivajõe-Kose-Uuemõisa teel on sõiduauto kraavi sõitnud, mille autojuht ei saa masinast omal jõul välja. Kose päästjad tõttasid kohale ja lõikasid hüdrauliliste vahenditega masinasse augu, et juht kätte saada. Kella 16.56ks saadi inimene kätte ning anti üle kohapealsele kiirabibrigaadile.

10.01 kell 03.51 said päästjad infot, et Saue vallas Odulemma külas on ühekordne maja suitsu täis. Esimesed päästjad nägid kohale jõudes, et põleb seina ja lae vahel. Päästjad avasid konstruktsioone tulekolde leidmiseks ning tulekahju likvideeriti vahtkustutiga kella 04.36ks. Tulekahjus keegi kannatada ei saanud. Tõenäoliselt sai põleng alguse elektrijuhtmestikust. Tulekahjust andis teada Nublu andur. Pererahvast ennast kodus polnud ja ilma nutika anduri teavituseta oleksid tõenäoliselt kahjustused olnud palju suuremad.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane