Thursday , 19 September 2024
woman 837156 1920

10 Saladust edukaks pikamaasuhteks

  1. Regulaarsed Videokõned: Korrapärased videokõned loovad lähedustunde. Tee neist erilised, määrates aja ja luues hubase atmosfääri.

  1. Hommikused/Õhtused Sõnumid: Alusta ja lõpeta päeva mõtliku sõnumiga. See väike tegu võib panna sinu partneri end mäletatuna ja hinnatuna tundma.

  1. Üllatuskirjad või -e-kirjad: Ootamatu kirja või e-kirja saatmine võib olla rõõmustav üllatus, pakkudes isiklikumat ja mõtlikumat lähenemist kui tekstisõnum.

Loe teisi huvitavaid tee,asi SIIT

  1. Ühised Tegevused: Tehke koos tegevusi, nagu vaadake samal ajal filmi või mängige online-mänge. See võib luua koosolemise tunde.

  1. Isikupärastatud Kingituste Saatmine: Väikesed, suhtele tähenduslikud kingitused võivad ületada füüsilise kauguse. See võib olla raamat, kohandatud esitusloend või midagi, mis teid teineteisele meenutab.

  1. Virtuaalsed Kohtingud: Planeeri online-kohtinguõhtu, kus te mõlemad võite koos õhtust süüa või teha videokõne kaudu tegevust, nagu sama toidu valmistamine.

  1. Kuulamine ja Sügav Jagamine: Võta aega tõeliselt kuulamiseks ja oma mõtete ning tunnete jagamiseks. Sügavad vestlused võivad tugevdada emotsionaalset intiimsust.

  1. Fotode ja Videote Saatmine: Oma päeva või eriliste hetkede jagamine võib muuta teie partneri teie igapäevaeluga rohkem seotuks.

Loe teisi huvitavaid tee,asi SIIT

  1. Järgmise Kohtumiseni Loendamine: Kohtumiseni jäänud aja lugemine võib tekitada ootusärevust ja elevust selle suhtes, millal te järgmine kord näete.

  1. Õhtused Telefonikõned: Päeva lõpetamine telefonikõnega võib olla rahustav viis tunda end lähedasemana, eriti kui jagate oma mõtteid või loete teineteisele midagi enne magamaminekut.

Pea meeles, et võti on järjepidevus ja pingutus. Isegi kõige väiksem žest võib olla oluline, kui see on tehtud armastuse ja mõtlikkusega.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane