Thursday , 19 September 2024
Kivioli uus uhishoone 2023726

Lõuna päästekeskuse sündmused 12.-13. detsember 2023

Möödunud ööpäeval käisid päästjad Lõuna-Eestis 79 väljakutsel, mis olid seotud lumeraskuse all murdunud puudega. Enamuses tuli eemaldada teedele kukkunud puid, mõni väljakutse oli seotud ka elektri- või sideliinidele kukkunud puudega. Kõige rohkem oli väljakutseid Valgamaale – 27. Tartumaale oli 18, Viljandimaale 12, Põlvamaale 12, Võrumaale 9 ja Jõgevamaale – 1 väljakutse. Mõnes sündmuspaigas pidid päästjad väljakutse aadressi teelõigul eemaldama puid mitmes erinevas kohas.

Põlvamaa

12. detsembril kella 18.38 ajal sai Põlva valas Kosova külas viga murdunud puu vastu sõitnud buss. Päästjad eemaldasid takistuse teelt. Juht organiseeris endale ise abi järgi.

Kell 23.26 teatati, et Kanepi vallas Veski külas on purunenud elektriliin süüdanud kuluheina. Liinist lülitati elektrikute abil vool välja ja päästjad kustutasid paar tulekollet.

Tartumaa
12. detsembril kell 18.47
teatati maasturi ja põdraga juhtunud liiklusavariist Tartus Pihva külas Kirbu teel. Päästjad aitasid hüdraulilise tõstukiga auto üles tõsta, et hukkunud põtra auto alt kätte saada. Viga saanud auto teisaldamise korraldamine jäi juhi ülesandeks.

Valgamaa

13. detsembril kell 8.32 teatati, et Valga vallas Lüllemäe külas on purunenud elektriliin maha kukkunud ja süttinud põlema. Vool oli liinis sees ja päästjad pidid jääma distantsile. Juhtunust teavitati elektrikke, kes olukorra lahendamiseks kohe kohale sõitsid.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane