Thursday , 19 September 2024
tulekahju minuaeg.com

TÄIENDATUD: Tallinnas oli tulekahju, päästeamet saatis kohale suured jõud

Häirekeskus väljakutse seoses tulekahjuga Tallinna Lasnamäe linnaosas asuval Väike-Paala tänaval.

Täna õhtul kell 17.17 sai häirekeskus teada tulekahjust Väike-Paala tänaval. Häirekeskusesse laekus teateid remonditöökoja põlengust, kus tunnistajate sõnul levis suurest tehasehoone katusest tumedat suitsu. Mainiti, et hoones tegutseb autoteenindus.

Päästeamet saatis kohale suured jõud. Assaku, Kesklinna, Lasnamäe, Lilleküla päästekomandod ning Kostivere ja Tabasalu vabatahtlikud päästjad alustasid kustutustöid.

Assaku päästekomando esimesena sündmuskohale jõudnud meeskond avastas, et põles värvikamber, millest tuli suitsu, kuid leeki ei olnud näha. Kohalikud elanikud olid juba tulekustutitega sekkunud ja neid juhatati välja ning anti kiirabi tervisekontrolliks. Hoones oli neli inimest, kuid kannatanuid polnud.

Päästetööde juht palus liiklejatel Väike-Paala tänaval hoida distantsi, sulgeda aknad-uksed ning võimalusel lülitada välja ventilatsioon.

Eeldatavalt põles värvikambri ventilatsiooniseade, filtrid ja torud. Tuli sai alguse keemiliselt töödeldud salvrätikust, mis süütas ventilatsiooniseadme.

Asjaolud ja täpsem põhjus selguvad edasises uurimises.

Kell 18.11 tuli lokaliseeriti ja kell 18.31 teatasid Lasnamäe päästjad tulekollete puudumisest. Ruumid tuulutati, ventilatsioon jahutati maha ja kontrolliti üle.

Vaata ka:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane

loto

Loto Horoskoop – Reede 20 september 2024

Loto horoskoop reedeks, 20. september 2024, toob igale tähemärgile soovitusi, kuidas läheneda loteriivõitudele ja rahaasjadele:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *