Monday , 16 September 2024
love 2331486 960 720 576x560 1

Armastuse horoskoop: neljapäev 16.11.2023

Jäär (21. märts – 19. aprill): Jäära jaoks võib see päev tuua uusi romantilisi võimalusi. Ole avatud uutele inimestele ja kogemustele, kuid ära unusta kuulata oma südant.

Loe ka:  2023 AASTALÕPU HOROSKOOP

Sõnn (20. aprill – 20. mai): Sõnn peaks keskenduma suhete kindlustamisele ja emotsionaalsele turvalisusele. On aeg lahendada vanad probleemid ja luua tugevam side lähedastega.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni): Kaksikutele võib see päev tuua vajaduse suhelda ja jagada oma tundeid. Ära karda olla avatud ja aus oma partneriga.

Vähk (21. juuni – 22. juuli): Vähi jaoks on oluline keskenduda kodusele harmooniale. See on hea päev tegeleda koduste asjadega ja veeta kvaliteetaega lähedastega.

Lõvi (23. juuli – 22. august): Lõvide jaoks võib see päev tuua kirge ja romantikat. Ole julge ja näita välja oma tõelisi tundeid.

Neitsi (23. august – 22. september): Neitsite jaoks on tähtis tasakaalustada armastust ja tööd. Leia aega oma partneri jaoks ja püüa olla kohalolev.

Kaalud (23. september – 22. oktoober): Kaalude jaoks on see päev ideaalne kompromisside leidmiseks ja suhete tugevdamiseks. Olge diplomaatiline ja mõistev.

Skorpion (23. oktoober – 21. november): Skorpionid võivad kogeda intensiivseid tundeid. Ole avatud uutele kogemustele, kuid ära unusta hoolitseda ka oma emotsionaalse heaolu eest.

Ambur (22. november – 21. detsember): Amburite jaoks on see päev seikluste ja lõbu täis. Võta ette midagi uut ja põnevat koos partneriga.

Loe ka:  2023 AASTALÕPU HOROSKOOP

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar): Kaljukitsed peaksid keskenduma suhete stabiilsusele ja turvalisusele. On aeg mõelda pikemaajalistele eesmärkidele suhetes.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar): Veevalajate jaoks on oluline olla loov ja originaalne oma lähenemises armastusele. Ära karda katsetada uusi asju.

Kalad (19. veebruar – 20. märts): Kalade jaoks võib see päev tuua sügavaid emotsionaalseid hetki. Ole tundlik ja hooliv, jagades oma tundeid lähedastega.

Vaata ka:

pound euro exchange rate brexit news dollar gbp latest 899653

Üks tähemärk saab septembrikuus suure summa raha.

Planeetidel on meile ilusaid üllatusi varuks selle aasta septembrikuuks. Mõned tähemärgid leiavad sellel kuul armastuse,

aFEP 4102

Hussar ja Mihkelson rääkisid Serbia välisministriga Ukraina toetamise tähtsusest

Riigikogu esimees Lauri Hussar ja väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson arutasid täna Serbia välisministri Marko Ðjurićiga