Friday , 20 September 2024
F Politsei 2

Pärnus toimus rööv.

Lääne prefektuuri nädalavahetuse info 4.11. – 5.11.2023

Pärnumaa

Röövimine

4. novembril anti politseile teada, et Pärnus Tallinna maanteel lõi seni teadmata inimene 61-aastast meest ja võttis ära tema rahakoti ja telefoni. Tekitatud varaline kahju ja asjaolud on selgitamisel.

Läänemaa

Kehalised väärkohtlemised

5. novembril sai politsei teate, et Haapsalus Tallinna maanteel asuva ööklubi juures toimus konflikt, mille käigus 38-aastane mees lõi 43-aastast meest. 43-aastane mees viidi terviseseisundi kontrollimiseks haiglasse. Juhtumi asjaolud on selgitamisel.

6. novembril sai politsei teate, et 5. novembril lõi 36-aastane mees Haapsalus korteris oma elukaaslast.

Raplamaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

4. novembril teatati politseile, et 53-aastane mees lõi Kohila vallas eramus ühise alkoholi tarvitamise käigus 33-aastast meest ja 43-aastast meest noaga. 33-aastane mees sai raskelt viga ja viidi haiglasse. 43-aastane mees sai kergemaid vigastusi. Politsei pidas 53-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine

3. novembril anti politseile teada, et 45-aastane mees lõi Kehtna vallas eramu juures tuttavat 28-aastast naist.

Arvutikelmus

3. novembril anti politseile teada, et 19. oktoobril siseneti tundmatu inimese poolt internetipanga kaudu Raplamaal tegutseva ettevõtte pangakontole ja tehti ilma konto omaniku nõusolekuta ülekandeid. Kahju on üle 19 900 euro.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Sarajevos avati esimene Eesti aukonsulaat

Sel nädalal avati Bosnia ja Hertsegovina pealinnas Sarajevos Eesti aukonsulaat. Eesti aukonsuliks Sarajevos nimetati Bosnia

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused kahe erikomisjoni koosseisus

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused korruptsioonivastase erikomisjoni ja riigieelarve kontrolli erikomisjoni koosseisus. Korruptsioonivastase erikomisjoni liikme kohalt