Thursday , 19 September 2024
942856 10153458474087810 889234364295162234 n

SEB uuendab hinnakirja

Alates 1. jaanuarist jõustuvad SEB hinnakirja ja lepingutingimuste muudatused. Vaatamata hinnatõusu keskkonnale, jäävad igapäevapanganduse toodete ja teenuste hinnad elektroonilistes kanalites samaks ning erakliendi laenulepingute sõlmimise ja muudatustega seotud kulud langevad.

„Hinnatõusu keskkonnast sõltumata soovime hoida meie peamiste toodete ja teenuste tasud stabiilsena. Seetõttu jäävad SEB elektroonilistes kanalites – mobiilirakenduses ja internetipangas – pakutavate igapäevapanganduse toodete ja teenuste hinnad senisele tasemele. Nendes kanalites teevad kliendid enamiku oma tehingutest,“ sõnas SEB jaepanganduse valdkonna juht Ainar Leppänen.

„Aktiivsele kliendile on soodsaim viis valida igapäevaste pangatoimingute tegemiseks sobiv arvelduspakett, mis sisaldab kõiki olulisi pangateenuseid, ja mille kindel kuutasu annab selge ülevaate kuludest,“ täiendas Leppänen.

„Langetame uuest aastast ka erakliendi kodu- ja hüpoteeklaenu lepingu sõlmimis- ja muutmistasu ning väikelaenu lepingu muutmine on edaspidi tasuta. Pikaajaliste kohustustuste jooksul võib ikka tekkida vajadus laenulepingut muuta. Seetõttu vähendame selliste muudatustega seotud tasusid, et pikaajalise lepingu sõlmimine oleks kliendi jaoks võimalikult lihtne ja soodne,“ lisas Leppänen.

Lisaks uuele hinnakirjale jõustuvad 1. jaanuarist muudatused ka üldtingimustes, arvelduskonto, pensioni investeerimiskonto, püsikorralduse, era -ja ärikliendi internetipanga, tähtajalise ja kogumishoiuse ning eraisiku laenulepingu tootetingimustes. Üldtingimusi on täiendatud, et täita tõhusamalt pangale kehtivaid rahapesu tõkestamise hoolsusmeetmeid, maandada sanktsiooniriski ja täita põhimakseteenusele kehtivaid nõudeid. Teistesse tingimustesse on tehtud muudatused eelkõige selleks, et täpsustada mõisteid ja sõnastusi ning lihtsustada ülesehitust.

Hinnakirja muudatuste ning uute tingimustega on võimalik tutvuda alates 1. novembrist kõikides SEB pangakontorites ning kodulehel.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos