Thursday , 19 September 2024
candles g6b8e1541a 640

Massitulistamine USA´s: vähemalt 22 inimest hukkus

Maine’i osariigi suuruselt teises linnas Lewistonis toimus kolmapäeva õhtul kohutav tragöödia. Mitmes kohas toimunud tulistamistes sai surma vähemalt 22 inimest ja vigastada 50 kuni 60 inimest.

Tulistamise ohvrid olid erinevast vanusest ja taustast. Nende hulgas oli lapsi, täiskasvanuid ja perekondlikke paare. Tulistamine toimus baaris, keeglisaalis ja mitmes muus kohas linnas.

Tulitaja on endiselt vabaduses. Politsei otsib teda taga ja palub kõigil, kes teda näevad, koheselt politseile teatada.

See tragöödia on šokeerinud kogu Maine’i osariigi ja kogu riiki. Meie sügav kaastunne kõigi ohvrite ja nende lähedaste perede ja sõprade vastu.

See on kohutav tragöödia. Meie sügav kaastunne kõigi ohvrite ja nende lähedaste perede ja sõprade vastu.

On oluline meeles pidada, et see on üksikjuhtum ja et enamik inimesi on head. Kuid see on ka oluline meeldetuletus, et vägivald on tõsine probleem, millega peame tegelema.

Me peame tegema kõik endast oleneva, et vältida selliseid tragöödiaid tulevikus. See tähendab, et peame tegelema relvade kättesaadavusega ja vaimse tervise probleemidega.

Me peame ka olema üksteise vastu lahkemad ja mõistvamad. Meil on vaja luua ühiskond, kus inimesed tunnevad end turvaliselt ja hoitud.

Loodan, et Lewistoni kogukond suudab sellest raskest ajast üle saada.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Neljapäev 19 septembril 2024

Lõvi (23. juuli – 22. august)Sõnum: Looge Rikkalikud SeosedUniversum kutsub teid täna keskenduma sügavamatele inimsuhetele.

lottery g5642ea6cb 640

Loto Horoskoop – Neljapäev 19 september

Jäär (21. märts – 19. aprill)Täna võib olla hea päev riskide võtmise jaoks. Ärge kartke