Sunday , 8 September 2024
Erakorralised uudised
horoskoop

Horoskoop – Neljapäev 26 oktoober 2026

Jäär (21. märts – 19. aprill): Neljapäeval võid olla täis energiat ja ambitsioone. Kasuta seda päeva, et seada endale eesmärke ja alustada uusi projekte. Sind innustab saavutama suuri asju.

Loe ka: Novembrikuu horoskoop 2023

Loe ka: Nädala horoskoop: 23.10-29.10.2023

Sõnn (20. aprill – 20. mai): Ole neljapäeval kannatlik ja keskendu detailidele. Võimalik, et tekivad olukorrad, kus sinu rahulikkus on hädavajalik. Usalda oma intuitsiooni ja usk oma võimetesse.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni): Sinu suhtlusoskus ja uudishimu võivad neljapäeval tuua sulle uusi võimalusi ja tutvusi. Oled seltskondlik ja võluv ning see aitab luua tugevaid sidemeid teiste inimestega.

Vähk (21. juuni – 22. juuli): Neljapäeval võiksid keskenduda isiklikule hooldusele ja tervisele. Leia aega lõõgastumiseks ja enesehoolduseks, et tunda end tasakaalus ja tervena.

Lõvi (23. juuli – 22. august): Oled neljapäeval tähelepanu keskpunktis ja sinu karisma võib särada eredalt. Kasuta seda, et saavutada oma eesmärke ja inspireerida teisi oma entusiasmiga.

Neitsi (23. august – 22. september): Neljapäev võib tuua sulle võimalusi oma oskusi näidata. Leia praktilised lahendused probleemidele ja keskendu täpsetele ülesannetele.

Kaalud (23. september – 22. oktoober): Sinu sotsiaalsed oskused võivad neljapäeval tuua sulle uusi kontakte ja võimalusi. Ära karda väljendada oma mõtteid ja ideid.

Skorpion (23. oktoober – 21. november): Neljapäeval võib olla hea aeg teha sügavat eneseanalüüsi ja mõelda oma eesmärkidele. Leiad vastuseid keerulistele küsimustele.

Ambur (22. november – 21. detsember): Oled neljapäeval seiklushimuline ja avatud uutele kogemustele. Kasuta võimalusi reisimiseks või õppimiseks.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar): Neljapäeval võiksid keskenduda oma karjäärile ja eesmärkidele. Võimalik, et sulle avanevad uued võimalused edasiliikumiseks.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar): Ole neljapäeval loominguline ja avatud uutele ideedele. Sinu ainulaadsed vaated võivad tuua lahendusi probleemidele.

Kalad (19. veebruar – 20. märts): Neljapäev võib tuua sulle sügavaid emotsionaalseid kogemusi. Ole avatud teiste inimeste tunnetele ja vajadustele.

Vaata ka:

raphael renter vG6ZbRoztr8 unsplash

Kas teadsid: lapsed peaks tegema päevas 17 000 sammu

Laste liikumisvajadus on suurem kui täiskasvanutel. Nad võiksid liikuda kahe kolmandiku võrra rohkem kui täiskasvanud

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Põhja-Eesti regionaalne kriisikomisjon kogunes korralisele istungile

Eile tutvustati Harjumaa kõigi omavalitsuste ja regiooni riigiasutuste esindajatele muudatusettepanekuid hädaolukorraseaduses, arenguid Eesti Varude Keskuses,