Monday , 16 September 2024
rakvere

Rakveres muutub 1. novembrist toimetulekutoetuse taotlemise kord

Rakvere Linnavalitsuse sotsiaalosakond teatab, et alates 1. novembrist lõpetatakse toimetulekutaotluste elektroonilise esitamise võimalus SPOKU keskkonnas.

Taotluste esitamiseks palutakse kodanikel pöörduda vastuvõtuaegadel sotsiaalosakonna poole. Taotluse juurde vajalikke dokumente saab jätkuvalt esitada digitaalselt, saates need emailile: sots@rakvere.ee

„Muudatuste eesmärk on keskenduda rohkem klientide nõustamisele ja toetamisele,” märkis linnavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja Kersti Suun-Deket.

Toimetulekutoetuse eesmärk on pakkuda ajutiselt tuge ja majanduslikku toetust, kui inimene on sattunud keerulisse olukorda. „Tihti on tunne, et ainult toimetulekutoetus saab olla abiks, kuid omavalitsusel on võimalus pakkuda ka teisi teenuseid ja toetusmeetmeid, mille peale inimene ise ei tulegi. Soovime toetada iga abivajajat ja vastuvõtu ajal on meil rohkem aega ja võimalus pakkuda paremat tuge kogu perele,” selgitas Suun-Deket.

Rakvere linnavalitsuse sotsiaalosakonna vastuvõtuajad on esmaspäeval ja reedel kell 9-12 ja kolmapäeval kell 13-16.

Täiendavad küsimused seoses vastuvõtuga võib saata e-postil sots@rakvere.ee või helistades telefonile 514 8438 või 5304 7000.

Vaata ka:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Teisipäev 17 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Täna võib su energeetiline tase olla kõrge, kuid ole

horoskoop tahemargid 1

Kellel tuleb tähemärkidest teisipäev 17.09.2024 hea päev ja kellel halb päev? Uuri järgi!

Halb päev: Skorpion (23. oktoober – 21. november): Surnud kaart võib tähendada, et täna tuleb