Sunday , 8 September 2024
Erakorralised uudised
ilm
ilm

4 päeva ilm – Lörts ja Lumi saabub Eestisse!

Esmaspäev 16.10.2023

Päeval: Muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati tuleb sekka lörtsi. Tuul pöördub kõikjal läände ja loodesse 5-12, rannikul puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on 5..9°C.

Teisipäev 17.10.2023

Öösel: Vahelduva, kohati vähese pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja lörtsi, hommikul jääb sajuhooge harvemaks. Puhub lääne- ja loodetuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 18 m/s, vastu hommikut nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on 0..+5, rannikul kuni +8°C.

Päeval: Lääne poolt alates pilvisus tiheneb. Mitmel pool sajab vihma, sekka võib tulla ka lörtsi. Puhub lääne- ja loodetuul 5-12, rannikul puhanguti 15 m/s, õhtul sisemaal nõrgeneb ja pöördub läänekaarde. Õhutemperatuur on 5..10°C.

Kolmapäev 18.10.2023

Öösel: Enamasti pilves ilm. Sajab vihma, kohati võib sekka tulla ka lörtsi. Puhub läänekaare tuul, kesköö paiku Soome lahe äärest alates pöördub põhjakaarde 3-9, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 1..5, rannikul kuni 8°C.

Päeval: Pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, sekka ka lörtsi, pärastlõunal sajuvõimalus väheneb. Puhub põhjakaare tuul 4-9, puhanguti 12 m/s, õhtu poole nõrgeneb. Õhutemperatuur on 4..9°C.

Neljapäev 19.10.2023

Öösel: Vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Rannikualadel sajab kohati hoovihma ja lörtsi, hommikul on sajuhooge laialdasemalt ja sekka võib kohati tulla ka lund. Puhub põhjakaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on -2..+4°C.

Päeval: Vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma, mandril ka lund, sajuvõimalus on suurem Lääne- ja Põhja-Eestis. Puhub kirde- ja põhjatuul 3-9, õhtul rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 0..+5°C.

Allikas: http://Ilmateenistus.ee

Vaata ka:

raphael renter vG6ZbRoztr8 unsplash

Kas teadsid: lapsed peaks tegema päevas 17 000 sammu

Laste liikumisvajadus on suurem kui täiskasvanutel. Nad võiksid liikuda kahe kolmandiku võrra rohkem kui täiskasvanud

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Põhja-Eesti regionaalne kriisikomisjon kogunes korralisele istungile

Eile tutvustati Harjumaa kõigi omavalitsuste ja regiooni riigiasutuste esindajatele muudatusettepanekuid hädaolukorraseaduses, arenguid Eesti Varude Keskuses,