Friday , 20 September 2024
Erakorralised uudised
resize 1
Foto: Mark Cavagnero Associates Architects

USA saatkonnahoone võib tulla pea sama kõrge kui superministeerium

USA saatkonnal on valmimas uue saatkonnahoone detailplaneering, mis annab aimu, kui suur hoone Tallinnasse ministeeriumide ühendasutuse hoone taha kerkib. Praeguse seisuga pole plaanis rajada kergliiklejate läbipääsu Suur-Ameerika ja Väike-Ameerika tänava vahele, mida Tallinn ja kohalikud elanikud soovisid.

USA saatkond ehitab uue hoonekompleksi Tallinna kesklinna ministeeriumide ühishoone taha Suur-Ameerika ja Väike-Ameerika tänava vahele. Hoone maksimumkõrgus võib olla 45 meetrit ja detailplaneeringu illustratsioonidest võib aru saada, et sel juhul tuleb saatkonna peahoone sama kõrge nagu superministeeriumi hoone.

USA saatkonnast öeldi ERR-ile, et peahoone kõrgus jääb lubatud mahtu, kuid praegu pole veel valminud hoone arhitektuurset lahendust, mida hakatakse koostama pärast seda, kui Tallinna linn on detailplaneeringu heaks kiitnud.

allikas: err.ee

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused kahe erikomisjoni koosseisus

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused korruptsioonivastase erikomisjoni ja riigieelarve kontrolli erikomisjoni koosseisus. Korruptsioonivastase erikomisjoni liikme kohalt

MG 5770 850x560 1

Riik kaotab töötutoetuse: Uus töötushüvitiste süsteem toob muutused

Valitsus kiitis neljapäeval heaks majandus- ja tööstusministri ettepaneku töötushüvitiste süsteemi muutmiseks, mille eesmärk on lihtsustada