Friday , 20 September 2024
Erakorralised uudised
Yasmyn.IMG 20200828 1611021 jpg e1697001567846

Lauljanna Yasmyn Carmen Kassist: ta toetab mind nii, nagu üks armastav pereliige võiks

Möödunud aastal Aasta naisartisti tiitliga pärjatud Yasmyn tunnistab, et võlgneb suure osa oma musikaalsusest ning sihikindlusest oma perekonnale. Suureks toeks on noorele naisele olnud ka tema tädi, supermodell Carmen Kass.

Yasmyn andis hiljuti välja uue albumi, mis on järjekorras juba kolmas. Musikaalsus voolab Yasmyni perekonnas ning albumilt “Round III” leiab muuhulgas ka loo koos lauljanna varalahkunud isa Joel De Lunaga, mis sai loodud tehisintellekti abil. Lisaks muusikaandele tõdeb Yasmyn, et on oma perekonnalt eluks kaasa saanud veel nii mõndagi väärtuslikku. “Ema ja isa on mõlemad olnud mulle väga suureks eeskujuks nii hea kui halvaga, ja mis kõige olulisem – mõlemad on andnud mulle võime ja harjumuse unistada suurelt ja töötada enda unistuste kallal.”

Yasmyni sõnul on ta oma muusikugeeni pärinud isalt, kuid töökuse, motivatsiooni ja distsipliini emalt. “Ema mängis väga suurt rolli selles, et ma käisin laulutundides ja tantsutrennides, rääkimata huviringide rahastamisest,” avaldab Yasmyn. Ta ei salga, et suurt rolli tema elu kujunemises on mänginud ka tema tädi. “Carmen laseb mul olla mina ise, ta laseb mul kujundada enda teekonda ise. Kui ta saab, siis on alati minu kontsertidel esireas ja toetab mind nii, nagu üks armastav pereliige võiks.”

Loe refereeritud artiklit Kroonikast.

Vaata ka:

maal elamise paev

Head maal elamise päeva!

Statistikaameti analüütik Helena Maarja Lainjärv tõdes, et viimase kümne aasta jooksul on maalistes piirkondades elava

Kivioli uus uhishoone 2023726

Põhja päästekeskuse operatiivsündmused 19.09 – 20.09.2024

Tallinn 19.09 kell 14.45 teavitati häirekeskust, et Mustamäel Mustamäe tee kortermajas nähakse liftišahtist valget suitsu