Thursday , 19 September 2024
Mart Vorklaev Aasta sumps tiitliga
Isamaa pilt

Võrklaev: peaksime uurima võimalusi kehtestada välisriigi autodele teemaks

Rahandusminister Mart Võrklaev (RE) ütles “Aktuaalsele kaamerale” antud intervjuus, et riik peaks uurima võimalusi, kuidas kehtestada lisaks automaksule ka välisriigi numbrimärgiga autodele teemaks.

Rahandusministeerium avaldas esmaspäeval automaksu eelnõu, mis keskendub väljatöötamiskavatsuses planeeritust enam auto keskkonnamõju maksustamisele, seejuures peavad enam maksma raskete ja suurema CO2 heitmega sõidukite omanikud. Kas see on teie unistuste automaks või tõmbasid erakonnakaaslased teie soovidele pidurit?

Loe lisaks: AUTOMAKS on paigas ja lööb paljud jalust.

Ma pean tunnistama, et rahandusministril ei ole neid unistusi uusi makse välja mõelda. Mootorsõidukimaksu me teeme selleks, et autostumist eeskätt linnades vähendada, soodustada säästvamat liikumist ja nügida inimesi sinna suunda, et me kasutaks säästvamaid ja loodusele sõbralikumaid autosid.

allikas: err.ee

Vaata ka:

minuaeg.com uudised

Eesti ja Läti välisministeeriumite juhtkondade strateegilisel seminari fookuses olid ühised välispoliitilised eesmärgid

17.–18. septembril osalesid välisminister Margus Tsahkna ning välisministeeriumi kantsler Jonatan Vseviov Eesti ja Läti välisministeeriumite

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Tallinna ringtee E265 ITS projekt valmib tervikuna 2024. aasta lõpuks

Käesoleva aasta detsembris lõppeb viis aastat kestnud E265 ITS projekt, mille raames paigaldas Transpordiamet TENT-võrgus (Euroopa