Thursday , 19 September 2024
thank you 515514 1280

10 viisi, kuidas tänada inimest

Tihti unustame, kui tähtis on tänada inimesi meie ümber. Tänulikkus on võimas emotsioon, mis mitte ainult ei tee teisi inimesi õnnelikuks, vaid parandab ka meie enda vaimset seisundit. Kas olete mõelnud, kuidas saaksite inimesi tänada? Siin on 10 viisi, kuidas seda teha:

  1. Öelge lihtsalt “aitäh”: Kõige lihtsam viis tänada inimesi on öelda neile otse “aitäh”. Kas see on kolleeg, sõber, perekonnaliige või isegi võõras, kes on teid aidanud, lihtne “aitäh” on alati teretulnud.
  2. Kirjutage tänukiri: Kirjutage kirjasõbralik tänukiri, kus väljendate oma tänu ja rõõmu. Käsitsi kirjutatud tänukiri on eriti isiklik ja südamlik žest.

  1. Kingitused: Väikesed kingitused, nagu lilled, maiustused või käsitöötooted, võivad olla suurepärane viis tänada inimesi nende vaeva eest.
  2. Aidake neid: Mõnikord on parim viis tänada kellegi abistamise eest see, kui pakute ise abi. Kui näete, et keegi vajab abi, ulatage talle oma käsi.

  1. Kutsuge neid välja: Kui soovite tänada sõpra või kolleegi, siis kutsuge nad lõunale või õhtusöögile. Veetke aega koos ja näidake oma tänulikkust.
  2. Jagage kiitust: Olge valmis kiitma ja tunnustama inimesi nende saavutuste eest. See võib olla nii isiklikus kui ka tööalases kontekstis.
  3. Austusavaldus avalikult: Kui soovite tänada kedagi suurema rühma ees, siis võite teha avaliku austusavalduse. Näiteks võite rääkida nende saavutustest koosolekul või postitada avaliku tänuavalduse sotsiaalmeedias.

  1. Postitage sotsiaalmeedia Pärast saadud abi või kingitust tehke postitus ja andke teada, kuidas see teile kasuks tuli. See näitab, et hindate nende panust.
  2. Olge tähelepanelik: Kuulake ja märgake, kui keegi mainib midagi, mida ta väga tahaks omada või teha. Seejärel tehke see talle kingitusena.

  1. Ole vabatahlik: Parim viis tänada inimesi on olla ise hea inimene. Tehke midagi head teiste jaoks, nagu vabatahtlik töö või heategevus, ning jagage oma õnnelikku meeleolu.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos