Friday , 20 September 2024
Erakorralised uudised
chang duong ZshVGzJ6a s unsplash

Algas annetamistalgute registreerimine

28. novembril toimuvad viiendad üle-eestilised annetamistalgud. Et talgukaardile leiaksid tee toetamist vajavad algatused, saab sellest nädalast oma talguid registreerida kodulehel https://annetamistalgud.ee/lisa-talgu.

Teele saadetud talgud vaatab ettevõtmist koos maakondlike arenduskeskustega korraldav Vabaühenduste Liit üle ning avaldab seejärel esimesel võimalusel. Vajadusel küsitakse sisestajalt tutvustuse täiendamiseks lisainfot. Talguid saab registreerida ka vene keeles.

“Tänavu räägime talgupäeva ja heade tegude päeva eel heategevusest laiemalt kui vaid annetamisest, seega tasub läbi mõelda ja kirja panna kõik võimalused, kuidas sinu organisatsiooni toetada saab, olgu selleks annetamine, vabatahtlike kaasamine või midagi muud,” ütlevad korraldajad. 

Annetamistalgute raames võtavad kümned vabaühendused üle Eesti ette erinevaid tegevusi, kogumaks annetusi ühiskondlike probleemide lahendamiseks. Ettevõtmise eesmärk on muuta annetamine ühiskonna loomulikuks osaks ja tuua heategevuse juurde rohkem inimesi.  Mullu sai talgupäeval Eesti suurima annetuskeskkonna “Ma armastan aidata” kaudu toetada 130 algatust.

Annetamistalgutel on nelja aastaga endale olulisi valdkondi heategevuse nimel toetatud  ligi 600 000 euroga.

Tänavusi talguideid oodatakse 7. novembrini. 

Allikas: Vabaühenduste Liit 

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused kahe erikomisjoni koosseisus

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused korruptsioonivastase erikomisjoni ja riigieelarve kontrolli erikomisjoni koosseisus. Korruptsioonivastase erikomisjoni liikme kohalt

MG 5770 850x560 1

Riik kaotab töötutoetuse: Uus töötushüvitiste süsteem toob muutused

Valitsus kiitis neljapäeval heaks majandus- ja tööstusministri ettepaneku töötushüvitiste süsteemi muutmiseks, mille eesmärk on lihtsustada