Thursday , 19 September 2024
Kersti Kaljulaid TU noukogu istung 2016 02 22
Andres Tennus/Tartu Ülikool – Tartu Ülikool

Kaljulaid ei nõustu Kallase kriitikaga

Endine president Kersti Kaljulaid ütles Delfi saates “Vilja küsib” intervjuus Vilja Kiislerile, et paralleelide tõmbamine tema Alexela nõukogust lahkumise ja peaminister Kaja Kallase abikaasa idavedude skandaaliga pole kohane, kuna ta ei ole praegu valitud positsioonil.

Kaljulaid teatas möödunud nädalal, et lahkub energiaettevõtte Alexela nõukogust, kuna Alexela hankis suvel tarneraskuste tõttu Venemaal toodetud LPG-d, mida ta ei saa heaks kiita.

Kaljulaidi sõnul paelus teda võimalus Alexela nõukoguga liituda, kuna tegemist on energiaettevõttega, mis mõtleb ka sellele, kuidas tagada energiavajadus kliimaneutraalsuse juures ning et kliendid ei jääks energiata ka siis, kui ümber on keeruline keskkond.

Nõukogu liikmena tegi ta enda sõnul sisulist tööd ning teda huvitab, kas Euroopa mõistes väike ettevõte suudab rohepöördest läbi tulla nii, et on selle käigus arenenud ja kliendid on rahulolevad.

LPG moodustab Kaljulaidi sõnul Alexela portfellist ligikaudu kaks protsenti, Eesti LPG turuosast on Alexela käes 40 protsenti.

allikas: err.ee

Vaata ka:

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis