Sunday , 8 September 2024
Erakorralised uudised
ayo ogunseinde Erstoy MuVA unsplash

Milline superkangelane sa oleksid vastavalt oma tähemärgile?

Jäär (21. märts – 19. aprill) – Raudmees (Iron Man)
Sinu energia, julgus ja kindel tahe viivad sind alati edasi. Nagu Raudmees, sa ei karda väljakutseid ja oled alati valmis enda ideede eest seisma.

Sõnn (20. aprill – 20. mai) – Thor
Sinu jõud peitub püsivuses ja visa järjekindluses. Nagu Thor, võid sa olla kangekaelne, kuid samal ajal oled lojaalne ja ustav.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni) – Deadpool
Kiire mõtlemine ja terav huumor on sinu tunnusjooned. Nagu Deadpool, suudad sa alati leida kõige kummalisemates olukordades midagi lõbusat.

Vähk (21. juuni – 22. juuli) – Ämblikmees (Spider-Man)
Hoole ja armastusega teiste vastu, oled sa tõeline perekonnainimene. Nagu Ämblikmees, pead sa oluliseks oma lähedasi ja püüad alati neid kaitsta.

Lõvi (23. juuli – 22. august) – Wonder Woman
Karismaatiline ja särav, sa oled sündinud liider. Nagu Wonder Woman, seisad sa alati õigluse eest ja oled valmis kaitsma nõrgemaid.

Neitsi (23. august – 22. september) – Batman
Täpne, analüütiline ja strateegiline – sa suudad leida lahenduse igale probleemile. Nagu Batman, oled sa oma oskustes kindel ja teed kõik endast oleneva, et kaitsta linna kurjategijate eest.

Kaalud (23. september – 22. oktoober) – Must Lesk (Black Widow)
Diplomaatilisus ja õiglustunne on sinu teised nimed. Nagu Must Lesk, oskad sa leida tasakaalu oma elus ja olla meeskonnas vajalik liige.

Skorpion (23. oktoober – 21. november) – Wolverine
Kirglik ja intensiivne, sa tead täpselt, mida sa tahad. Nagu Wolverine, oled sa valmis võitlema oma eesmärkide nimel, hoolimata takistustest.

Ambur (22. november – 21. detsember) – Välk (The Flash)
Sinu optimistlik ja seikluslik loomus paneb sind alati uusi võimalusi otsima. Nagu Välk, oled sa kiire ja suudad kohanduda mis tahes olukorras.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar) – Kapten Ameerika (Captain America)
Töökas ja vastutustundlik, oled sa alati valmis oma põhimõtete eest seisma. Nagu Kapten Ameerika, oled sa tõeline juht ja eeskuju teistele.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar) – Doctor Strange
Erakordne ja loov, sa ei karda olla erinev. Nagu Doctor Strange, otsid sa alati uusi viise, kuidas maailma paremaks muuta.

Kalad (19. veebruar – 20. märts) – Aquaman
Tundlik ja empaatiline, tunned sa end kõige paremini teistega ühenduses olles. Nagu Aquaman, oled sa tihedalt seotud oma juurtega ja mõistad teiste inimeste tundeid.

Sõnum Valguse sõdalastele: Kui massisagedus südamevalu, meeleheite või viha tõttu väheneb, peab meie oma tõusma.

Vaata ka:

raphael renter vG6ZbRoztr8 unsplash

Kas teadsid: lapsed peaks tegema päevas 17 000 sammu

Laste liikumisvajadus on suurem kui täiskasvanutel. Nad võiksid liikuda kahe kolmandiku võrra rohkem kui täiskasvanud

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Põhja-Eesti regionaalne kriisikomisjon kogunes korralisele istungile

Eile tutvustati Harjumaa kõigi omavalitsuste ja regiooni riigiasutuste esindajatele muudatusettepanekuid hädaolukorraseaduses, arenguid Eesti Varude Keskuses,