Saturday , 5 October 2024
Erakorralised uudised
312143660 512973940650194 2396767440463758936 n
Kaja Kallas

TÄIENDATUD: Kaja Kallas: ma ei plaani tagasi astuda. Seisan peaministrina Ukraina vabaduse ja Eesti eest

Kaja Kallas ei kavatse oma abikaasa ettevõttega seotud skandaali tõttu peaministri ametist tagasi astuda; Venemaal tegutsemist kaupadega, mis pole sanktsioonide all, nimetas Kallas intervjuus ERR-ile moraalse kompassi küsimuseks.

Neljapäeval soovitasite küsimustega pöörduda Metaprinti omaniku poole ja nüüdseks on temalt ka vastused saadud, neist tuleb aga välja, et Metaprint, Stark Logistics ja Aeroprom on sisuliselt üks ja sama kontsern ning Stark Logistics on selle transpordiosakond.

Kust sai Kaja Kallas mehe firmale laenu andmiseks 350 000 eurot?

Lisaks selgus Metaprinti ja Stark Logisticsi suurosaniku Martti Lemendiku vastustest, et varasem Kristjan Kraagi väide, nagu aitaks Stark Logistics lihtsalt teise ettevõtte tegevust Venemaal kokku tõmmata, ei vasta tõele – tegevus on hoopis laienenud ja teenitud on 30 miljonit eurot. Küsimusi tekitab ka see, et Eesti ettevõte toodab Venemaal seda, mida ei tohi sinna sanktsioonide tõttu vedada. See näeb välja otseselt sanktsioonidest kõrvalehiilimisena.

Kallas kutsuti erikomisjoni ette nii presidendi kantselei kui ka Stark Logisticsi asjus

allikas: err.ee

 

Peaminister Kaja Kallas ütles, et mõistab inimeste pahameelt, kuid tagasi ta astuda ei plaani. „Kui umbusaldusavaldus tuleb, siis loomulikult seisan riigikogu ees,“ lisas ta.

„Umbusaldus on üks tööriistadest, mida opositsioon kasutada saab. Kui umbusaldusavaldus tuleb, siis loomulikult seisan riigikogu ees,“ ütles peaminister.

allikas: delfi.ee

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Laupäev 5 oktoober 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna võid tunda tugevat soovi oma eesmärkide poole liikuda. Energia

ingel

Ingli Sõnum: Laupäev 5 oktoober 2024

Sinu tänane ingli sõnum kannab endas armastuse ja toetuse energiat. Inglid tuletavad sulle meelde, et