Thursday , 19 September 2024
Palivere VPK520
Lääne regiooni parimad päästekomandod

Selgusid Lääne regiooni parimad päästekomandod

Lääne päästekeskus korraldas 23. augustil Paikuse Politseikooli territooriumil kutsemeistrivõistluse „Lääne Eliitkomando 2023“, kus selgitati Lääne regiooni parimad päästemeeskonnad. Omavahel võtsid mõõtu 10 kutselist ja 3 vabatahtlikku päästekomandot.

 

Lääne päästekeskuse juht heiki Soodla hindas päästjate osalemist võistlustel kõrgelt „Nii head taset päästetöödel on väga hea näha. Mehed on kiired ja täpsed ning sellised mõõduvõtud ainult kinnistavad kvaliteeti ja innustavad ka mehi edasi arenema.“ Kuna tänane võistlus oli päästjate poolt oodatud, siis jätkatakse võistluse traditsiooni ka edaspidi, lubas Soodla.

 

Vaatemängulises võistlusel olid 13 komandot üle kogu Lääne regiooni, nende seas 3 vabatahtlike meeskonda Sindist, Lokutalt ja Paliverest. Kutselistel meeskondadel tuli võistelda liiklusavarii, hoone tulekahju ja veepääste ülesannetes ning panid end proovile ohutu sõidu ning kodunõustamisega.  Vabatahtlike komandod võtsid mõõtu hoone tulekahju, kodunõustamise ja sõiduvilumuste testimiseks tuli läbida ohutu sõidu harjutus.

Lääne Eliitkomando 2023 võistluse võitis Risti päästekomando koosseisus Alvar Lai, Üllar Lai, Neeme Nikker, Kristen Kaevats ja Marko Sultsing.

Teise koha saavutas Lihula päästekomando meeskond koosseisus Raido Mölder, Rommi Nelis, Kauri Tsetsin, Sten Põld ja Stenar Kamarik. Kolmanda koha saavutas Märjamaa päästekomando meeskond koosseisus Raul Roosileht, Kaur Ülejõe, Andre Aste, Kauri Kristal ja Mait Liivapalu.

Vabatahtlikel päästjatel tuli sooritada eri ülesannetega meeskondlikke kompleksharjutusi. Võitjaks tuli Palivere vabatahtlik päästekomando, kes võttis ka kõik alavõidud.

Päästeautoga ohutu sõidu parimaks osutus kokkuvõttes Kilingi – Nõmme päästekomando päästja Rait Juhkamsoo. Nii veepääste, kui tulekahju ja suitsusukelduse ülesande ja kodunõustamise alavõit läks Lihula päästekomandole. Liiklusavarii lahendamise alavõidu sai Paide päästekomando.

Risti paastekomando519

Vaata ka:

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis