Friday , 20 September 2024
Luhamaa piiripunkt

PIIRIVALVE INFO 18-20.08

Möödunud nädalavahetusel tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise ühel Venemaa ja kahel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

  1. augustil saabus Luhamaa piiripunkti kaks Kõrgõzstani kodanikku, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et mehed oli viibinud seadusliku aluseta Schengeni alal 21 päeva ning neist viis päeva Eestis. Inimestele määrati rahatrahv 200 eurot. Samuti koostati neile lahkumisettekirjutus ning kehtestati Schengeni alale sissesõidukeeld üheks aastaks ja kuueks kuuks.

 

  1. augustil saabus Luhamaa piiripunkti Leedu veoauto koos haagisega, mida juhtis Aserbaidžaani kodanik. Dokumentide kontrollimisel selgus, et Leedu veoauto ajutine registreerimistunnistus oli täielikult võltsitud. Sõidukijuht tasus riigituludesse 300 eurot ning suunati koos sõiduki ja haagisega Luhamaa ootealale originaal registreerimistunnistust ootama.

Nädalavahetusel tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Venemaa kodanikul. Naisele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ning kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

 

Nädalavahetusel tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise kümnel Ukraina, kaheksal Moldova, kuuel Venemaa ning ühel Gruusia, Serbia, Usbekistani ja Peruu kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja