Monday , 23 September 2024
Erakorralised uudised
woman 4620433 1920

4 põhjust, miks su nõme eks tuleb pidevalt sinu juurde tagasi

  1. Nad ei ole sinust üle saanud. Isegi kui nad on suhte lõpetanud, võivad nad olla endiselt sinu külge emotsionaalselt seotud. Nad ei pruugi olla valmis suhtest loobuma ja nad võivad loota, et sa võtad nad tagasi.
  2. Nad on kontrollivad. Nõmedad inimesed soovivad sageli teisi kontrollida. Nad võivad üritada sind kontrollida, hoides sind konksu otsas. Nad võivad karta sind kaotada ja nad võivad üritada veenduda, et sa oled alati nende jaoks saadaval.
  3. Nad on ebakindel. Toksilised inimesed on sageli enesehinnanguga madalad. Nad võivad otsida sinu heakskiitu ja nad võivad loota, et sa teed nad end paremini tundma. Nad võivad karta üksi olla ja nad võivad üritada hoida sind oma elus toetuse allikana.
  4. Nad on manipuleerivad. Nõmedad inimesed on sageli väga head teiste manipuleerimisel. Nad võivad sundida sind uskuma, et nad on muutunud või et nad on oma tegude pärast vabandused. Nad võivad panna sind tundma end süüdi või vastutavaks nende õnne eest.

Kui su eks on nõme , on oluline seada piirid ja kaitsta ennast. Ära lase neil sind kontrollida ega manipuleerida. Kui nad tulevad pidevalt tagasi, on oluline olla kindel ja öelda neile, et sa ei ole huvitatud taasühinemisest. Sa väärid olla tervislikus suhtes kellegagi, kes austab sind ja kohtleb sind hästi.

Vaata ka:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pühapäev 22 september 2024

Jäär: Täna on hea päev füüsilise aktiivsuse jaoks. Kaaluge uue spordiala proovimist või lihtsalt jalutuskäiku

horoscope 2

Kellel tuleb tähemärkidest Pühapäev 22.09.2024 hea päev ja kellel halb päev? Uuri järgi! – Pühapäev 22 september 2024

Hea päev: Lõvi: Tänane päev toob sinule palju positiivset energiat. Oled inspireeritud ja valmis uusi