Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Teisipäev 15 august 2023

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Võimalik, et puutute täna kokku oma alateadlike hirmudega. Püüdke jääda enda vastu ausaks, nii saate kõige paremini ennast ületada ja vaimselt areneda.

Loe ka: Nädala horoskoop – 14.-20. august 2023

Jäär 21. märts – 20. aprill

Olete täna kergemini ärrituv, kui tavaliselt ning seetõttu võite kergesti inimestega tülli minna. Püüdke pingelistesse olukordadesse suhtuda huumoriga.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Kaldute täna olema hajameelne ning unustama olulisi asju. Pöörake tähelepanu enesedistsipliinile ja olge ettevaatlik tähtsate otsuste langetamisel.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Olete täna hajameelsem, kui tavaliselt. Kui peate mingeid ametlikke asju ajama, siis kipute jätma olulisi asju kahe silma vahele. Ettevaatust liikluses!

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Kipute täna inimesi provotseerima. Püüate igast asjast suurt filosoofiat teha. Parem võtke aega oma isiklike asjadega tegelemiseks ning vältige vaidlusi.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Pöörate täna suuremat tähelepanu sõpradele ja sõprussuhetele. Võimalik, et kohtate mõnda ebatavalist või vaimselt arenenud isikut. Ootamatused.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Tänane päev võib tuua teie ellu uusi intelligentseid inimesi, kellega teil vägagi huvitav suhe kujuneb. Olge valmis ennast avama ja informatsiooni vastu võtma.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Tunnete end ilma hubase kodu ja perekonnata õnnetu ning hüljatuna. Soodne aeg teha koduseid töid ja tegeleda millegi ilusa ning loomingulisega.

Ambur 23. november – 21. detsember

Teil on täna raske näidata oma tundeid välja isegi siis, kui te seda tegelikult väga tahate. Ootate, et teised inimesed aitaksid ja julgustaksid teid.

Loe ka: Nädala horoskoop – 14.-20. august 2023

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Teie emotsionaalne tasakaal on täna üsnagi paigas. See on kindlasti kasulik juhul, kui plaanite pidada mingit sorti läbirääkimisi. Soodne lepinguteks.

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Olete täna ülitundlik kriitika suhtes ning võite sattuda suuremasse sõnasõtta. Püüate tulihingeliselt oma seisukohti kaitsta. Püüdke säilitada väärikus!

Neitsi 23. august – 22. september

Olete täna lobisemishimuline ja heas tujus. Kuid olge ettevaatlik, võite mõne saladuse kogemata välja rääkida. Vältige asjatut raha raiskamist.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos