Sunday , 8 September 2024
Erakorralised uudised
horoscope 2

Loe millisel 3 tähemärgil tuleb neljapäev 10.08 hea või keeruline päev

Keeruline päev tuleb:

Tule aita meid, selleks vajuta SIIA

1. Skorpion

2. Kaljukits

3. Kalad

 

Hea päev tuleb:

1.Kaksikud

2.Kaalud

3.Sõnn

Horoskoop – Neljapäev 10 august 2023

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Kipute täna mängima uhket, kapriisset ja kättesaamatut. Kuid sellise käitumisega te küll kellegi imetlust ja austust esile ei kutsu. Püüdke olla loomulikum!

Loe ka: AUGUSTIKUU HOROSKOOP 2023

Jäär 21. märts – 20. aprill

Tõenäoliselt tuleb teil täna tegemist teha jutukate ning pealetükkivate inimestega, kelle eest parema meelega põgeneksite. Hea päev enese arendamiseks.

Vähk22. juuni – 22. juuli

Olete täna ergas ning tunnete tavalisest suuremat vajadust midagi olulist korda saata. Teie agarus võib aga kellelegi närvidele käima hakata.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Täna oleks teil targem püüda pigem tahaplaanile jääda. Vaadake hoolega, kellele mida rääkida saate. Teie sõnu võidakse hiljem kurjalt ära kasutada.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Olete täna romantilisel ja unistaval lainel. Rutiinsetele kohustustele keskendumine on hetkel raskendatud. Kuid ideaalne aeg tegeleda meelelahutusega.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Tunnete täna soovi oma elukombeid paremaks muuta. Olete valmis loobuma ebavajalikest harjumustest aga ka üleliigsetest esemetest teie kodus.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Peaksite täna suuremat tähelepanu pöörama oma isiklikele vajadustele ja soovidele. Ärge laske teistel enesele liiga palju ettekirjutusi teha!

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Teid köidavad täna tugevad meeleolukad elamused, mis on pisut ekstreemset laadi. Otsite seiklusi, kuid võite sattuda nii hoogu, et unustate mõne lubaduse.

Neitsi 23. august – 22. september

Tänased planeediseisud toovad rahuliku meeleolu ning see annab teile jõudu tegutsemiseks ja õnnelik olemiseks. Püüdke kasutada oma loomingulisust.

Loe ka: AUGUSTIKUU HOROSKOOP 2023

Ambur 23. november – 21. detsember

Mõjute täna reserveerituna ning seetõttu võite kelleski tekitada soovi teha midagi ootamatut, et teid sellest vaoshoitusest välja raputada.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Olete täna tunduvalt järeleandlikum, kui muidu. Teie jaoks on esmatähtis teiste inimestega harmooniliste suhete säilitamine. Jääge siiski enda vastu ausaks.

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Olete hellaloomuline ja teil on kerge armastust välja näidata. Püüdke vältida liiga sentimentaalseks muutumist. Soodne aeg tegeleda heategevusega.

 

Vaata ka:

raphael renter vG6ZbRoztr8 unsplash

Kas teadsid: lapsed peaks tegema päevas 17 000 sammu

Laste liikumisvajadus on suurem kui täiskasvanutel. Nad võiksid liikuda kahe kolmandiku võrra rohkem kui täiskasvanud

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Põhja-Eesti regionaalne kriisikomisjon kogunes korralisele istungile

Eile tutvustati Harjumaa kõigi omavalitsuste ja regiooni riigiasutuste esindajatele muudatusettepanekuid hädaolukorraseaduses, arenguid Eesti Varude Keskuses,