Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Just neile 3 tähemärgil tuleb väga hea nädal.

KAALUD

Mitmed ilusad kohtumised peaksid just nüüd aset leidma. Õhus on nii õnne, kui armastust. Ükskõik siis, on ta juba kellegagi koos või alles vallaline – armastust leiab tema juurde tee ühel või teisel moel. Kaalude esindaja peaks tänu sellele olema heas tujus ja rõõmus. Ta ei peagi minema teise maailma otsa selleks, et olla õnnelik, kuna õnn tuleb talle ise koju kätte. Sest pole ju vaja kaugelt otsida seda, mis on siinsamas olemas.

Loe ka: Nädala horoskoop – 14.-20. august 2023


KALJUKITS

Kaljukitsele toovad planeedid kõige rohkem õnne sellel nädalal. Ometi ei usu ta suurt imedesse ja juhustesse, tema jaoks on võimalik edu saavutada ainult tänu oma tööle. Järgnevatel päevadel aga tulevad planeedid talle appi, aidates tal viia ka oma suurimaid unistusi ellu. Kõik planeedid, mis viibivad hetkel maamärkides, toovad Kaljukitsele häid võimalusi ja vajalikke vahendeid, mille abil viia oma plaane ellu. Kõik muutub kergemaks ja lihtsamaks korraga. Praegu on kõige õigem aeg selleeks, et viia oma suured unistused ellu.
Tänu Merkuurile ja Uraanil leiab Kaljukits lahendused ka kõige keerulisematele probleemidele. Tema nägemus
maailma ja elust hakkab tasapisi muutuma. Ja see pole veel kõik, sest planeetidel on tema jaoks veel üks kingitus varuks, kõikide märkide järgi saab Kaljukits sellel nädalal suurema summa raha.


KALAD

Kalade jaoks on praegune periood väga hea. Planeetide seis on ideaalne. Kõik, mis enne oli võimatu, muutub nüüd võimalikuks. Tänu sellele hakkab ta unistama suurelt. Ta teab, mida ta tahab, kuhu ta tahab välja jõuda ja kuidas oma plaane ellu viia. Kõik uksed on tema ees avanemas ilma, et ta midagi selle jaoks tegema peaks. Talle tullakse appi, ta leiab toetajaid, keda ta vajab. Suhtlemine paraneb. Ta leiab endale võimsaid liitlasti, kes aitavad tal oma plaane ellu viia ja oma tahtmist saavutada. Veelgi parem : ta võib kindel olla oma planeedi Neptuuni toetusele, kes juhatab teda õiges suunas.

Neptuun paneb teda rohkem teisi kuulama ent õnneks on Kalade esindaja piisavalt tark, et mitte lasta end liiga palju teiste arvamusest mõjutada.Tänu Marsile on Kalad palju ettevõtlikumad ja julgemad. Kalad viivad oma suuremadki unistused ellu. Au ja kuulsus ei ole enam kaugel. Tasu, mis teda ees ootamas on, võib aga ületada kõik tema ootused ja lootused.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos