Friday , 20 September 2024
1

LEITUD: Politsei tuvastab 16-aastase Gennadi asukohta

Täiendatud 11.07.23 kell 16:20

Hea meel on anda teada, et politsei leidis Gennadi Tartu kesklinnast ja temaga on kõik korras.

Politsei palub kaasabi selgitamaks 16-aastase poisi asukohta, kes pidanuks 9. juulil naasma Tartusse lastekodusse, kuid pole sinna seni jõudnud.

 

16-aastane Gennadi käis 9. juulil Tartus Vabaduse puiesteel kontserdil ja pidi pärast seda lastekodusse naasma, aga sinna ta ei ole tagasi jõudnud. Poisil pole telefoni ja hetkel ei ole teada, kus ta võiks asuda.

 

Gennadi võib liikuda täiskasvanud inimeste seltskonnas Tartu linnas, kuid välistatud ei ole ka teised paigad Eestis. Gennadi on 180 cm pikk ja kõhna kehaehitusega. Tal on tumedad lühikesed juuksed ning pikk tukk. Seljas võib tal olla rohekaspruun parka, jalas helehallid lühikesed püksid ja roosad plätud ning peas roosa nokamüts.

 

Politsei palub kõigil, kes on Gennadi kuskil näinud või teavad tema asukohta, anda sellest teada häirekeskuse numbril 112.

3

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Sarajevos avati esimene Eesti aukonsulaat

Sel nädalal avati Bosnia ja Hertsegovina pealinnas Sarajevos Eesti aukonsulaat. Eesti aukonsuliks Sarajevos nimetati Bosnia

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused kahe erikomisjoni koosseisus

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused korruptsioonivastase erikomisjoni ja riigieelarve kontrolli erikomisjoni koosseisus. Korruptsioonivastase erikomisjoni liikme kohalt