Friday , 20 September 2024
energia

Eesti Energia ühtlustab enam kui 100 000 börsipaketi kliendi hinnad

Eesti Energia ühtlustab suve jooksul elektri börsipaketi hinnad, mis ettevõtte kinnitusel alates 1. juulist tähendab enam kui 91 000 kliendi jaoks elektrihinna langust, kuid 11 000 kliendile hind tõuseb.

Energiaettevõtte koduturgude müügidirektori Roul Tuti sõnul langetab Eesti Energia börsipaketi marginaali.

Tuti sõnul on aus välja tuua, et teenustasu ühtlustamine puudutab ka neid börsipaketi kliente, kelle marginaal ja kuutasu möödunud talve energiakriisi ajal ei kerkinud.

“Paraku peavad nemad nüüd arvestama teenustasu tõusuga,” lisas Tutt, kelle sõnul on selliseid kliente umbes 11 000. Nende jaoks muutub paketi teenustasu alates 1. augustist.

Pärast hindade ühtlustamist on Eesti Energia börsipaketi marginaal 0,44 senti/kWh. Paketi kuutasu on 1,99 eurot. Varem oli marginaal 0,67 senti/kWh, kuid kuutasu võis paljudel klientidel olla madalam.

allikas: err.ee

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Sarajevos avati esimene Eesti aukonsulaat

Sel nädalal avati Bosnia ja Hertsegovina pealinnas Sarajevos Eesti aukonsulaat. Eesti aukonsuliks Sarajevos nimetati Bosnia

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused kahe erikomisjoni koosseisus

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused korruptsioonivastase erikomisjoni ja riigieelarve kontrolli erikomisjoni koosseisus. Korruptsioonivastase erikomisjoni liikme kohalt