Saturday , 7 September 2024
Erakorralised uudised
horoskoop

Horoskoop – Reede 23 juuni

Jäär 21. märts – 20. aprill

Kipute olema täna liialt kannatamatu. Teil on nii palju ideid, et te ei suuda seda kõike teistega jagada ning see teeb teid veidi närviliseks.

Loe ka: Väikese Ingli sõnum juulikuuks 2023

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Päev täis ilu ja harmooniat. Võimalikud romantilised ent pealiskaudsed tunded. Ärge esimest muljet liiga tõsiselt võtke, vaadake, mis edasi saab.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Olete täna erksa mõtlemise ja kiire reaktsiooniga. Otsuste tegemisel püüdke tugineda eelkõige teadmistele, vältida tuleks aga spekuleerimist.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Teile meeldib võitlusõhkkond, peamiselt võitlete aga iseendaga. Olete positiivselt häälestataud ning kindel, et saate jagu kõikidest raskustest.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Hakkate tähelepanu pöörama oma kaaslaste huvidele ja võite need iseenda omadest kõrgemale seada. Suurenenud empaatiavõime. Vältige liigset sentimentaalsust.

Neitsi 23. august – 22. september

Tunnete soovi muuta oma välimust ja leida mõttekaaslaseid. Võimalik, et tutvusring uueneb. Suurepärane aeg kogemuste vahetamiseks ning õppimiseks.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Olete otsekohene ning teravmeelne. Võimalik, et seetõttu peetakse teid ründavaks. Andke ka teistele võimalus oma arvamust avaldada, ilma katkestamata.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Nüüd on soodne aeg teha reisiplaane või uurida mingeid täiesti uusi tegevusvaldkondi. Teie huvi erinevate kultuuride ja võõrkeelte vastu on suurenenud.

Ambur 23. november – 21. detsember

Olete täna tähelepanelikum ja tundlikum, kui tavaliselt. Väga võimalik, et suudate tungida kõrgematesse sfääridesse ning tajuda asju väga peenel tasandil.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Võimalik, et olete täna tahtmatult sunnitud tegelema erinevate asjadega või peate langetama otsuseid. Raskused õige valiku tegemisel. Usaldage intuitsiooni.

Loe ka: Väikese Ingli sõnum juulikuuks 2023

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Võimalik, et puutute täna kokku kangekaelsete inimestega, kes kalduvad teisi kamandama. Sellises situatsioonis on aga kõige targem lihtsalt minema kõndida!

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Tänased planeedimõjud toovad teile taltsutamatu himu naudingute järele. Püüdke siiski säilitada rahu ja kaine mõistus. Veetke aega koos perega.

Vaata ka:

raphael renter vG6ZbRoztr8 unsplash

Kas teadsid: lapsed peaks tegema päevas 17 000 sammu

Laste liikumisvajadus on suurem kui täiskasvanutel. Nad võiksid liikuda kahe kolmandiku võrra rohkem kui täiskasvanud

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Põhja-Eesti regionaalne kriisikomisjon kogunes korralisele istungile

Eile tutvustati Harjumaa kõigi omavalitsuste ja regiooni riigiasutuste esindajatele muudatusettepanekuid hädaolukorraseaduses, arenguid Eesti Varude Keskuses,