Monday , 23 September 2024
Erakorralised uudised
vangla

4 väikelapse tapmises süüdi mõistetud sarimõrvar pääses vabadusse

Varem Austraalia üheks kohutavamaks sarimõrvariks tituleeritud Kathleen Folbigg on veetnud kohutavate süüdistuste tõttu pikki aastaid trellide taga. Nüüd otsustas kohus uutele tõenditele tuginedes, et naine ei pruukinudki oma nelja väikelast tappa.

20 aastat trellide taga veetnud austraallanna Kathleen Folbiggi tervitasid esmaspäeva ennelõunal vanglaväravate ees mitmed sõbrad ja toetajad. Ilmselt on nad kõik veendunud, et Folbiggi karistus oli ebaõiglane – eriti arvestades, et naine oli niigi nelja lapse kaotuse tõttu trööstitus seisus.

Kathleen Folbigg on viimaste kümnendite jooksul korduvalt kinnitanud, et tema oma väikeseid lapsukesi ei tapnud, kirjutab The Guardian. Surmad toimusid aastatel 1989–1999 ning noorim võsuke oli siitilmast lahkudes 19 päeva ja vanim 19 kuu vanune. Prokuröride algsel hinnangul oli Kathleen oma lapsed lämmatanud ning seetõttu mõisteti ta 2003. aastal 25 aastaks vangi. Alles nüüd muudeti meelt, kuna uue uuringu toel jõudis kohus seisukohale, et Folbiggi süü kohta puuduvad vettpidavad tõendid.

Loe edasi SIIT

Allikas. Õhtuleht.ee

Vaata ka:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pühapäev 22 september 2024

Jäär: Täna on hea päev füüsilise aktiivsuse jaoks. Kaaluge uue spordiala proovimist või lihtsalt jalutuskäiku

horoscope 2

Kellel tuleb tähemärkidest Pühapäev 22.09.2024 hea päev ja kellel halb päev? Uuri järgi! – Pühapäev 22 september 2024

Hea päev: Lõvi: Tänane päev toob sinule palju positiivset energiat. Oled inspireeritud ja valmis uusi