Friday , 20 September 2024
Erakorralised uudised
horoskoop

Horoskoop – Reede 2 juuni

Jäär

21. märts – 20. aprill

Võimalik, et püstitate endale täna uued eesmargid ja tutvute isikutega, kellel on täiesti uuelaadsed mõttekäigud. Kokkupuude tundmatute fenomenidega.

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Täna on hea päev ühiskondlikeks suheteks. Teile laskub tavalisest suurem tähelepanu, kuid ka kohustused. Võimalik, et teilt oodatakse rohkem, kui anda soovite.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Aktiviseeruvad suhted, mis unarusse jäänud. Ootamatult kerkivad esile teemad, millest te võib-olla meelsamini ei räägiks, kuid rääkimine kergendab probleeme.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tänane päev võib teile tuua põnevaid vahejuhtumeid, mis meenutavad positiivseid lapsepõlvemälestusi. Muututegi täna lapsemeelsemaks ja rõõmsamaks!

Lõvi

23. juuli – 22. august

Järgnevatel päevadel peaksid sa olema valmis ükskõik milleks. See tähendab äkilisi telefonikõnesid, ootamatuid külalisi ja kutseid reisidele.

Neitsi

23. august – 22. september

Olete praegu häälestatud romantilisele lainele. Suudate kompleksivabalt väljendada oma tundeid ja võimalik, et sellega äratate nii mõnegi tähelepanu.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Olete häiritud end ümbritsevatest ebatäiustest. Märkate igat pisiasja. Soodne päev käia arstlikus kontrollis ja tegeleda intellektuaalsete valdkondadega.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Püüdke täna keskenduda rohkem oma sisemisele enesekindlusele. Arvestage eelisjärjekorras omaenese tunnete ja vajadustega. Alati ei pea kõigile meeldima!

Ambur

23. november – 21. detsember

Võimalik, et saate täna uusi pakkumisi või lisateenimise võimalusi. Olete nüüd ise ka tunduvalt avatum ning aktiivsem, kui tavaliselt. Palju suhtlemist.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Kui teil on mingi saladus, mida olete teadlikult varjata püüdnud, siis nüüd võite sattuda situatsiooni, kus tunnete soovi see endast välja rääkida.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Võimalik, et tunnete täna raskust oma tunnete väljendamisel ja võib-olla kipute isegi enese eest midagi peitma. Saage üle oma hirmust ja kompleksidest!

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Teid motiveerib alateadlikult turvalisuse vajadus. Teil on võime aidata teisi nende turvatunde suurendamisel. Võite sattuda psühholoogi rolli.

Vaata ka:

roolijoodik

Politsei tänab inimesi, kes andsid teada, kus sõidavad roolijoodikud

Politsei- ja Piirivalveamet tänab kõiki inimesi, kes suvistel liiklustalgutel märkisid üles teid, kus sõidavad joobes

285451340 7703501596356749 5373826127852302131 n

20.09.24 Usalda oma sisetunnet ja vali üks kaart. Ava, loe mis sõnum Sulle on!

Kaartide vastused: Kui Sa valisid kaardi nr 1: Pööra tähelepanu looduse saadetud sõnumitele. Loodus räägib