Teisipäev , 30 aprill 2024
Erakorralised uudised

Horoskoop – Neljapäev 25 mai

Jäär

21. märts – 20. aprill

Täna võivad teil probleemid tekkida kõikvõimaliku olmetehnikaga. Sealhulgas arvutid ja sõiduautod. Püüdke saada hakkama ilma abivahenditeta.

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Vältige uute ettevõtmiste alustamist ning mitteusaldusväärsete isikutega suhtlemist. Oht saada manipulaatoritest mõjutatud. Hea aeg koduseks tegevuseks.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kipute oma probleemides teisi süüdistama. Teil on veidi raske tunnistada, et peate oma heaolu nimel ka ise jõupingutusi tegema. Suhtlemisraskused.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Suudate nüüd väga kiiresti tegutseda Ja ka paljud poolikud asjad ära lõpetada. Soodne päev õppimiseks, reisimiseks, suhtlemiseks. Inforohke päev.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Kipute end täna teiste arvamusest liigselt mõjutada laskma. Võimalik, et keegi püüab teid kamandada, kuid jääge siiski endale kindlaks, nii võidate ka austuse.

Neitsi

23. august – 22. september

Täna suureneb teie vajadus kellegi läheduse ja armastuse järele. Kui peate mingil põhjusel üksi olema, siis kipute kurvameelseks ja emotsionaalseks muutuma.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Päev täis kirgi ja romantikat! Kui teil on kellegi vastu salajased tunded, siis täna tunnete julgust neid ka välja näidata. Ettevaatust liialdustega.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Olete täna ergas ning tunnete tavalisest suuremat vajadust midagi olulist korda saata. Teie agarus võib aga kellelegi närvidele käima hakata.

Ambur

23. november – 21. detsember

Suudate täna imekspandava kindlameelsusega liikuda oma eesmärkide poole. Ehmatate oma teelt nii mõnegi oponendi kõrvale, mis tuleb teile ainult kasuks!

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Pooldate täna pigem rahulikku ja turvalist keskkonda. Eelistate jääda koju selle aemel, et koos sõpradega pidutsema minna. Valdavalt intellektuaalsed mõjud.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Nüüd on käes aeg, mil peaksite julgelt laskma end kaasa kiskuda lõbusatel ja loomingulistel meeleoludel. Võimalik, et täitub mõni teie unistus.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Võite täna inimestega kergesti tülli minna, kuna olete võimukam, kui tavaliselt. Püüdke hinnata olukorda ja enda võimalusi selles, adekvaatselt.

Vaata ka:

dutch shepherd 5140887 1280

Tollikoer aitas Soomes avastada 12 kilo kanepit

Toll on uurinud suure kanepipartii importi, mis selgus 2023. aasta juulis seoses tollikontrolliga Vantaal. Tollikoer