Friday , 20 September 2024
Erakorralised uudised
Vitali

Politsei otsib 50-aastast Vitalit

Politsei otsib 50-aastast Vitalit

Politsei palub abi selgitamaks Ida-Virumaal Aa külas kadunuks jäänud 50-aastase Vitali asukohta.

12. mail sai politsei teate, et Aa külas pole hooldekodusse tagasi jõudnud 50-aastane Vitali, kes lahkus sealt 11. mail. Mees on ka varem kadunud olnud, kuid politsei on ta varasemalt leidnud Kohtla-Järvelt või on ta ise järgmisel päeval tagasi tulnud. Telefoni mehel kaasas ei ole.

Mees võib liikuda Kohtla-Järvel Ahtme või Järve linnaosas või Jõhvi linnas ning ta võib kasutada liikumiseks ühistransporti. Politsei on kontrollinud võimalikke kohti, kuhu mees minna võis, ent kahjuks pole Vitalit leitud. 15. mail laekus info, et kirjeldusele vastavat meest nähti Ahtmes, kuid patrull teda sealt ei avastanud.  Mehel võivad esineda probleemid mäluga.

Vitali on umbes 180 cm pikk, kõhna kehaehitusega ja lühikeste hallide juustega. Tal oli lahkudes seljas tumedam roheline jope ning peas kootud kirev Jamaica müts.

Palume kõigil, kes on Vitalit liikumas näinud või kel on infot tema võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused kahe erikomisjoni koosseisus

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused korruptsioonivastase erikomisjoni ja riigieelarve kontrolli erikomisjoni koosseisus. Korruptsioonivastase erikomisjoni liikme kohalt

MG 5770 850x560 1

Riik kaotab töötutoetuse: Uus töötushüvitiste süsteem toob muutused

Valitsus kiitis neljapäeval heaks majandus- ja tööstusministri ettepaneku töötushüvitiste süsteemi muutmiseks, mille eesmärk on lihtsustada