Sunday , 8 September 2024
Erakorralised uudised
horoskoop

Horoskoop – Teispäev 25 aprill

Jäär 21. märts – 20. aprill

Püüdke hoolikalt vältida tahumatut ja agressiivset käitumist ning hoolimatut suhtumist oma kaaslaste suhtes. Tegelege oma sisemiste egoprobleemidega!

Loe ka: Nädala horoskoop – 24.-30. aprill 2023

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Võimalik, et mõni teie tuttav hakkab otsima nüüd teiega emotsionaalset ja lähedast suhtlust. Kuulake ka oma soove selle koha pealt ning alles siis otsustage.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Mõjute täna tõenäoliselt külma ja asjalikuna, kuid sisimas ootate siiski sooje ja südamlikke suhteid. Püüdke olla avatum, siis julgevad teised teile läheneda.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Täna on hea päev tegeleda füüsilist jõudu vajavate asjadega. Sinna alla võib kuuluda ka remondi või koristustööde tegemine. Visake minema ebavajalikud asjad!

Lõvi 23. juuli – 22. august

Rõõmude ja armastuse päev! Püüa lihtsalt läbi saada. Mahukatest ettevõtmistest on targem loobuda. Alusta selliseid töid, mida on võimalik juba täna lõpetada.

Neitsi 23. august – 22. september

Töökohal säilib rahu ja heaolu, tekib võimalus rakendada oma teoreetilisi teadmisi praktiliselt. Soodne päev praktiliste kogemuste omandamiseks.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Täna tõusevad esile teie suhted ema ja isaga. Kui teil on jäänud midagi klaarimata, siis nüüd oleks just sobiv aeg sellega tegelema hakata!

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Kaldute endale püstitama uskumatuid ideaale, mida on raske teostada. Kasutage oma energiat huvitavate teaduste uurimiseks ja viljakaks suhtluseks.

Ambur 23. november – 21. detsember

Loe ka: Nädala horoskoop – 24.-30. aprill 2023

Püüdke täna võitu saada oma kõhklustest ning tegelege just nende asjadega, mis teile meeldivad. Võimalik, et keegi annab teile huvitavaid ideid.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Olete täna veidi laialivalguvas meeleolus. Te ei saa ise kah õieti aru, mis toimub. Hea oleks vältida ametlike lepingute sõlmimist ja finantstehinguid.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Teil võib nüüd esineda raskusi teiste inimeste mõistmisel ja koostöö tegemisel. Olete pigem individuaalsel lainel, kus saab iseseisvalt tegutseda.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Kipute täna veidi väljakutsuvalt käituma ning sellega inimestes ambitsioone tekitama. Satute kergesti vaidlusesse või lihtsalt provotseerite kedagi.

Vaata ka:

raphael renter vG6ZbRoztr8 unsplash

Kas teadsid: lapsed peaks tegema päevas 17 000 sammu

Laste liikumisvajadus on suurem kui täiskasvanutel. Nad võiksid liikuda kahe kolmandiku võrra rohkem kui täiskasvanud

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Põhja-Eesti regionaalne kriisikomisjon kogunes korralisele istungile

Eile tutvustati Harjumaa kõigi omavalitsuste ja regiooni riigiasutuste esindajatele muudatusettepanekuid hädaolukorraseaduses, arenguid Eesti Varude Keskuses,