gay

Justiitsminister valitsuses abieluvõrdsuse seadustamisega tegelema ei hakka

Kooseluseaduse rakendusaktid ja abieluvõrdsuse seadustamine, mis oleksid pidanud jääma justiitsministri ülesandeks, lähevad uue valitsuse vastutusvaldkondade jagamise kokkuleppe järgi hoopis sotsiaalkaitseministrile, kirjutab Eesti Päevaleht.

Reformierakonda kuuluv justiitsminister Kalle Laanet ütles ajalehele, et 2015. aastal, kui riigikogus toimus kooseluseaduse vastuvõtmine, ta “ei aplodeerinud sellele, ei arvanud, et see on kindlasti vajalik”.

“Tänaseks päevaks olen ma küll jõudnud oma seisukohtades selleni, et kui vaja, siis teeme selle asja ära. Olin piltlikult öeldes valmis ka seda eelnõu kaitsma, eelnõusid kaitsma. Aga jõudsime oma arutelude käigus selleni, et tunduvalt mõistlikum on, kui inimene, kes seda kahel käel toetab ja aplodeerib sellele eelnõule, teeb seda ise riigikogu saalis,” selgitas Laanet.

loe edasi siit

err.ee

Vaata ka:

kaerauad

Politsei pidas Ahtmes kinni tapmises kahtlustatavana 35-aastase mehe

Eile, 27. mai hilisõhtul pidas politsei Kohtla-Järvel Ahtme linnaosas kinni 35-aastase mehe, keda kahtlustatakse 23-aastase

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Ruhnu külje alt avastati senitundmatud laeva- ja lennukivrakid

Transpordiameti hüdrograafiaosakond avastas eelmisel nädalal Läänemerest Liivi lahest Ruhnu lähistelt kaks seni tundmatut laevavrakki ja