Friday , 20 September 2024
koiv

Haridusminister Kristina Kallas võttis nõunikuks kooliõpilase 

Värskelt ametisse astunud haridus- ja teaduminister Kristina Kallas on enda meeskonda värvanud Tartu Jaan Poska gümnaasiumi abituriendi Daniel Kõivu.

Kõiv rääkis Tartu Postimehele, et tal on veel sooritamata eesti keele ja matemaatika riigieksam, lisades, et ta on jõudnud eksamiteks piisavalt valmistuda, mistõttu pole põhjust karta, et kooli lõpetamine ei õnnestu.

Ministri nõunikuks asunud Kõivule pole poliitelu võõras. Ta on varasemalt toimetanud Tartu linnavolikogus Eesti 200 fraktsiooni meedianõunikuna ja olnud Eesti 200 Tartu linna kampaaniajuht. Kõiv kogus laiemat tuntus 2021. aasta aprillis, kui istus toona 17aastasena 11 päeva Toompeal plakatiga „Mask on seksikas“ ning oli vastamisi kümnete ja sadade protestijatega, kellele ei meeldinud valitsuse tegutsemine koroonakriisis.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Sarajevos avati esimene Eesti aukonsulaat

Sel nädalal avati Bosnia ja Hertsegovina pealinnas Sarajevos Eesti aukonsulaat. Eesti aukonsuliks Sarajevos nimetati Bosnia

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused kahe erikomisjoni koosseisus

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused korruptsioonivastase erikomisjoni ja riigieelarve kontrolli erikomisjoni koosseisus. Korruptsioonivastase erikomisjoni liikme kohalt