horoskoop

Horoskoop – Teisipäev 4 aprill

Jäär 21. märts – 20. aprill

Intrigeerivate mõjudega päev. Võimalik, et kohtute isikutega, kes tekitavad tühjast asjast suure tüli. Jääge võimalikult osavõtmatuks ja nahhaalseks.

Loe ka: NÄDALA LOTO HOROSKOOP 3.04-9.04.2023

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Täna suureneb teie huvi kunsti ja ilu vastu. Võimalik, et avastate eneselgi mõne ande, mida siiani kasutanud pole. Soodne aeg romantikaks.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Lammutage vananenud suhted, looge uued, karistage vaenlasi ja taastage õiglus. Äritegevuses on neutraalne päev, kuid soovitatav lõpule viia alustatud tegevused.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Võite täna kokku puutuda tujukate ning vaidlushimuliste inimestega. Suhtuge neisse huumoriga ning ärge vaidlemisega ennast küll vaevama hakake!

Lõvi 23. juuli – 22. august

Loe ka: NÄDALA LOTO HOROSKOOP 3.04-9.04.2023

Kaldute täna olema püsimatu. Ettearvamatu käitumine ja ekstreemsed ideed võivad teid viia äärmustesse, kus keegi teid ei mõista. Õnnetusjuhtumite oht!

Neitsi

3. august – 22. september

Täna on päev, mil peaksite end maksma panema. Ärge laske enda eest otsuseid langetada, usaldage oma vaistu. Hea aeg intellektuaalseks tegevuseks.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Valitsevad kodused meeleolud. Tõenäoliselt suhtlete rohkem, kui tavaliselt oma perekonnaga. Tuletate meelde vanu aegu ning veedate mõnusalt aega.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Võimalik, et peate täna oma tegude või sõnade eest vastust andma. Püüdke käituda sellisel puhul võimalikult rahulikult ning ärge hakake ennast õigustama.

Ambur 23. november – 21. detsember

Loe ka: NÄDALA LOTO HOROSKOOP 3.04-9.04.2023

Täituda võivad ammused unistused reisimisest ja originaalsetest seiklustest. Teil on täna suurepärane ettekujutusvõime ja tunnete selgus.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Käes on aeg, mil romantika mängib teie elus tähtsat rolli. Otsite võimalust oma armastatule tundeid näidata, tõenäoliselt see õnnestub teil hästi.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Tunnete täna soovi oma elukombeid paremaks muuta. Olete valmis loobuma ebavajalikest harjumustest aga ka üleliigsetest esemetest teie kodus.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Teie mõtted liiguvad täna eriti kõrgetes sfäärides, tunnete igatsust millegi seletamatu ja täiusliku järele. Hea aeg uurida filosoofiat ja elusaladusi.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Riigikogu võttis vastu seaduse põhiseaduslike institutsioonide rahastamise kohta

Riigikogu võttis vastu seaduse, millega suurendatakse Riigikogu rolli põhiseaduslike institutsioonide eelarveotsuste tegemisel. Seaduse vastuvõtmise poolt

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Kalurid saavad toetust hülgekindlate püügivahendite ostuks 

Ranna- ja siseveekalurid saavad riigilt küsida toetust hülgekindlate püügivahendite soetamiseks. Toetuseks on eraldatud 3,6 miljonit

error: Sisu on kaitstud!