Friday , 20 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Neljapäev 30 märts

Jäär 21. märts – 20. aprill

Täna võivad teil tekkida peresisesed pinged. Olete nüüd tavalisest emotsionaalsem ning tunnete pisiasjadest ennast puudutatuna. Leidke aega üksi olemiseks.

Loe ka: Aprillikuu horoskoop! Loe, mida toob APRILL sinu tähemärgile!

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Tunnete täna vajadust oma elus uuendusi teha. Sobiv päev loominguliseks tegevuseks ning seltskondlikuks koosolemiseks. Vältige ootamatuid väljaminekuid.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Aktiviseeruvad sellised meeleolud, mis viivad teid tagasi minevikku ja päevakorda kerkivad veidi nostalgilised meeleolud. Hea aeg külastada vanavanemaid.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Nüüd hakkab teie jaoks tähtsat rolli mängima füüsiline kirg. Te otsite võimalust kellegagi lähedaseks saada, vajate ka psühholoogilist mõistmist.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Tänased planeediseisud annavad teile sisemise rahulolu ning eneseusalduse. Teile ei lähe korda teiste arvamus. Võimalikud tervisehäired, mis seotud seedimisega.

Neitsi 23. august – 22. september

Võimalik, et hakkate täna puudust tundma seltskonnast ja lõbusast suhtlusest. Teil on täna tavalisest raskem taluda üksindust ja iseendaga olemist.

Loe ka: Aprillikuu horoskoop! Loe, mida toob APRILL sinu tähemärgile!

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Tänased energiad võivad mutuda teie jaoks raskesti talutavaks eelkõige juhul, kui lasete sündmustel üle pea kasvada. Vältige probleemide kuhjumist.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Täna on raskendatud kõikvõimalikud organiseerimisega seotud tegevused. Ebasoodne reisimiseks, kuna võivad tekkida tõrked piletitega ja hilinemised.

Ambur 23. november – 21. detsember

Tänane päev võib kujuneda üheks lähiaja meeldivamaks ja romantilisemaks, kuid seda eelkõige juhul, kui suudate üle olla oma tavalisest laiskusest.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Kaldute täna pedantsusesse. Probleemide lahendamisel oht takerduda väheolulistesse detailidesse. Hea päev arstlikuks kontrolliks ja detailseks analüüsiks.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Püüdke täna vältida lõplike otsuste langetamist, võite teha hooletusvigu või unustada midagi olulist. Hea päev aja veetmiseks perekonnaga.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Võimalikud raskused suhtlemisel. Olete veidi umbusklikum ja kinnisem, kui tavaliselt. Võtke aeg maha ja suhelge loodusega. Hea aeg mediteerimiseks.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja