Monday , 16 September 2024
tingey injury law firm DZpc4UY8ZtY unsplash 1

Nõmmel toimub tasuta õigusabipäev

Reedel, 17. märtsil kell 9.00-18.00 toimub Nõmme linnaosa valitsuse aulas õigusabipäev, mille raames on elanikel võimalus tasuta konsulteerida kogenud HUGO õigusekspertidega.

Nõmme linnaosa vanema Karmo Kuri sõnul on tasuta õigusabipäeva eesmärk on muuta esmane õigusalane nõustamine elanikele kättesaadavamaks. „On väga oluline, et linnaosa elanike õigused ja huvid ei jääks ainuüksi majanduslike piirangute tõttu kaitseta. Tasuta õigusabipäev on hea võimalus saada juriidilist nõu kogenud ekspertidelt,“ rääkis Kuri.

Õigusnõustamise päeva raames on võimalik tasuta õigusabi saada võlaõiguse, perekonnaõiguse, asjaõiguse, pärimisõiguse, tööõiguse, täitemenetlusõiguse, pankrotiõiguse ja korteriühistuõiguse õigusvaldkonda jäävate küsimuste osas. Samuti saab infopäeval teavet

riigi toel osutatava soodustingimustel õigusabi ning edasiste nõustamisvõimaluste kohta.

Nõustamisteenuse sujuvaks korraldamiseks on soovituslik eelregistreerimine telefonil 688 0400. Eelregistreerimine ei ole kohustuslik ning kohale tulnud kliente teenindatakse ka elavas järjekorras.

Tasuta õigusabipäev toimub 17. märts kell 9.00-18.00 Nõmme linnaosa valitsuse aulas, Valdeku 13. Õigusabiteenust pakub Tallinna linna lepingupartner HUGO.legal.

Lisainfo HUGO õigusabituuri kohta leiab www.hugo.legal.

Vaata ka:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Teisipäev 17 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Täna võib su energeetiline tase olla kõrge, kuid ole

horoskoop tahemargid 1

Kellel tuleb tähemärkidest teisipäev 17.09.2024 hea päev ja kellel halb päev? Uuri järgi!

Halb päev: Skorpion (23. oktoober – 21. november): Surnud kaart võib tähendada, et täna tuleb