Teisipäev , 30 aprill 2024
Erakorralised uudised
coffee shop g90452be2f 1920

Naised: LOE, millised mehed vastavalt tähtkujule sinusse armuvad

Kuna iga tähtkuju on erinev on ka erinevad inimesed, kes just sinu tähtkuju isikuomadusi peavad kütkestavaks.

Järgnevalt võidki lugeda, kes sinusse armuvad:

Jäär – Romantilised idealistid või hoogsad karjeristid, kes teavad, et oled sama tuline ja motiveeriyud nagu nad isegi.

Sõnn – Seksuaalselt domineerivad võimukad partnerid, kes tahavad sind omada. Maised pragmaatikud, kes mõistavad, et oled ühtviisi osav nii magamistoas kui ka väljaspool seda.

Kaksikud – Maised karmid mehed, kes imetlevad sinu mõistust või lihtsalt tahavad su püsimatut ellusuhtumist kontrolli alla saada. Kergemeelsed mängurid, kes tahavad lihtsalt lõbutseda.

Vähk – Macho-mehed, kes tahavad sinu üle valitseda, või memmepojad, kes igatsevad sinu soojust.

Lõvi – Lõbujanulised sellid, kes tahavad om käevangu kedagi glamuurset. Maised ja karmid tüübid, keda võlub sinu rabav esinemine.

Neitsi – Laisad mehed, kes teavad, kui hästi sa majapidamisega hakkama saad. Liikuvad tulised ekstraverdid, kes imetlevad sinu maist huumorimeelt ning armastust sensuaalsete naudingute vastu.

Kaalud – Kõik tüübid, kes nad näevad sinus naiselikkuse kehastust. Linnavurled, kes imetlevad sinu ratsionaalset ellusuhtumist, ning tugevad maised tüübid, kes tahavad avastada sinus peituvat metsikut naist.

Skorpion – Tõsised mehed, kes tahavad oma elu igaveseks muuta, sensuaalsed tegelased ja mustlastüübid ning mehed, kes varjavad kusagil saladusi, raha või teist partnerit.

Ambur – Tegudemehed, seiklejad ja intelektuaalid, kellele meeldib sinu tõuse- ja –mine ellusuhtumine. Praktilised omandihimulised tüübid, kes tahavad sind taltsutada.

Kaljukits – Tundlikud ja sõltuvad tüübid, kes tahavad, et keegi korraldaks nende elu. Isepäised tegelased, kellele meeldib mõte kellestki sama ambitsioonikast kui nad ise. Kogenud armastajad ja traditsioonilised asjalikud mehed.

Veevalja – Konvebtsionaalsed ärimehed või katmid seljakotiga tüübid, kes tahavad sind endaga safarile kaasa võtta. Konformistid, kes näevad elus kõike isikliku võitluse või võiduna.

Kalad – Unistajad ja sõltuvad tüübid, kes tahavad, et sa neid pääastaksid. Rafineeritud ja ratsionaalsed intelektuaalid, keda köidab sinu romantiline isiksus.

allikas: avasta.me

Vaata ka:

pumpkin 2892303 1280

Halloween: ajalugu ja tähtsus

Halloween on püha, mida tähistatakse igal aastal 31. oktoobril, ja on aja jooksul saanud üheks