Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Laupäev 4 märts

Jäär 21. märts – 20. aprill

Olete täna ülitundlik kriitika suhtes ning võite sattuda suuremasse sõnasõtta. Püüate tulihingeliselt oma seisukohti kaitsta. Püüdke säilitada väärikus!

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Võite täna kokku puutuda inimesega, kes väliselt jätavad endast kõrgi ja külma mulje, kuid samas sisimas lihtsalt kardavad haiget saada.

Loe ka: SUUR KEVAD HOROSKOOP 2023

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Olete täna tavalisest rohkem huvitatud romantikast. Õhus on tunda kirglikke energiaid. Samas on päev soodne ka sügavate ja müstiliste teemade uurimiseks.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Tunnete suurt vajadust selle järgi, et teid mõistetaks ja teie maailmavaadet hinnataks. Vältige agressiivset suhtumist neisse, kel on teist erinev arvamus.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Teie käitumine ja meeleolud on täna ettearvamatud. Olete ka iseendale mõistatuseks, kuna teil on raskusi oma tegelike soovide mõistmisega.

Neitsi 23. august – 22. september

Loe ka: SUUR KEVAD HOROSKOOP 2023

Kipute täna ebameeldivate pisiasjade puhul silmi kinni pigistama ja enesele valetama. Selline illusioonis elamine ei tule teile aga sugugi kasuks.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Teie usaldusväärsus ning kohusetunne teevad täna paljudele teie kaaslastele silmad ette. Tänu tasakaalukusele sujub koostöö paremini, kui kunagi varem.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Nüüd on soodne aeg alustada dieeti, ravikuuri, või hoopis loobuda mõnest halvast harjumusest, näiteks suitsetamisest. Võtke aega enese jaoks!

Ambur 23. november – 21. detsember

Täna võivad suhete tasandil tekkida arusaamatused, mis asjade mitte selgeks rääkimise puhul kipuvad hiljem pingeid tekitama. Püüdke olla avatum!

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Saavutate edu, kui püüate tungida asjade tuumani. Otsige vastuseid filosoofiast ning vältige asjatut loba, mis lihtsalt raiskab teie energiat.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Loe ka: SUUR KEVAD HOROSKOOP 2023

Kipute täna inimestega mõistukõnet ajama ning lõpuks te ei saa enam ise ka aru, miks te seda üldse räägite. Oht langeda illusiooni ning ennast petta.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Kui peaksite täna mõjutama teisi, siis arvestage kindlasti sellega, et kõigil on omad soovid ja arusaamad. Saavutate edu, kui käitute nendega lugupidavalt.

Vaata ka:

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis