Thursday , 19 September 2024
valimised2023

VALIMISED 2023: Populaarsemad kandidaadid valimisringkondades

Kantar Emor tõi erakondade toetuste uuringus välja ka populaarsemad kandidaadid 12 valimisringkonnas, kusjuures arvesse võeti kahe viimase küsitluslaine ehk rohkem kui 3000 vastaja eelistusi.

Valimisringkonnas nr 1 (Tallinna Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosa) on populaarsemad kandidaadid Kristen Michal (Reformierakond), Signe Riisalo (Reformierakond) ja Raimond Kaljulaid (Sotsiaaldemokraatlik Erakond).

Valimisringkonnas nr 2 (Tallinna Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita linnaosa) on populaarsemad kandidaadid Mihhail Kõlvart (Keskerakond), Siim Kallas (Reformierakond) ja Marek Reinaas (Eesti 200).

Valimisringkonnas nr 3 (Tallinna Mustamäe ja Nõmme linnaosa) on populaarsemad kandidaadid Lauri Laats (Keskerakond), Urmas Paet (Reformierakond) ja Martin Helme (EKRE).

Valimisringkonnas nr 4 (Harju- ja Raplamaa) on populaarsemad kandidaadid Kaja Kallas (Reformierakond), Henn Põlluaas (EKRE) ja Lauri Hussar (Eesti 200).

Valimisringkonnas nr 5 (Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa) on populaarsemad kandidaadid Kalle Laanet (Reformierakond), Kalev Stoicescu (Eesti 200) ja Urve Tiidus (Reformierakond).

Valimisringkonnas nr 6 (Lääne-Virumaa) on populaarsemad kandidaadid Hanno Pevkur (Reformierakond), Anti Poolamets (EKRE) ja Üllar Saaremäe (Isamaa).

Valimisringkonnas nr 7 (Ida-Virumaa) on populaarsemad kandidaadid Yana Toom (Keskerakond) ja Mihhail Stalnuhhin (üksikkandidaat).

Valimisringkonnas nr 8 (Järva- ja Viljandimaa) on populaarsemad kandidaadid Jürgen Ligi (Reformierakond), Jaak Madison (EKRE) ja Jaak Aab (Keskerakond).

Valimisringkonnas nr 9 (Jõgeva- ja Tartumaa) on populaarsemad kandidaadid Urmas Kruuse (Reformierakond), Peeter Ernits (EKRE), Irja Lutsar (Eesti 200) ja Kert Kingo (EKRE).

Valimisringkonnas nr 10 (Tartu linn) on populaarsemad kandidaadid Urmas Klaas (Reformierakond), Kristina Kallas (Eesti 200) ja Jaak Valge (EKRE).

Valimisringkonnas nr 11 (Võru-, Valga- ja Põlvamaa) on populaarsemad kandidaadid Liina Kersna (Reformierakond), Igor Taro (Eesti 200) ja Rain Epler (EKRE).

Valimisringkonnas nr 12 (Pärnumaa) on populaarseimad kandidaadid Mart Helme (EKRE), Annely Akkermann (Reformierakond) ja Alar Laneman (EKRE). 

Riigikogu valimised toimuvad 5. märtsil.

Alliaks: Err.ee

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos