Friday , 20 September 2024
Rootsi kuningas ja kuninganna septembris 2022 Kopenhaagenis Taani kuninganna Margrethe II trooniletõusu 50. aastapäeva pidustustel. Foto: AFP/Scanpix
Rootsi kuningas ja kuninganna septembris 2022 Kopenhaagenis Taani kuninganna Margrethe II trooniletõusu 50. aastapäeva pidustustel. Foto: AFP/Scanpix

Rootsi kuningas on südamelõikuse järel endiselt haiglas

Esmaspäeval, 20. veebruaril tehti Rootsi kuningale Carl XVI Gustafile südameoperatsioon. Iltalehti vahendab Rootsi väljaannet Expressen, mille teatel on 76aastane monarh endiselt haiglas. Rootsi kuningakoda teatas esmaspäeva pärastlõunal, et laparoskoopiline operatsioon õnnestus. Kuninganna Silvial õnnestus hiljem oma abikaasaga kohtuda ning hommikul söödi üheskoos hommikueinet.

Rootsi kuningliku pere arst Viveka Frykman Kull andis teada, et monarh on endiselt haiglas ja jääb sinna veel mõneks päevaks. „Teda ei ole veel koju lubatud,“ vahendab Iltalehti. Kuninga ihuarst toonitas, et kõik edeneb plaanipäraselt. „Midagi pole juhtunud,“ kinnitas ta, viidates võimalikele tüsistustele.

Kuningas on arstide soovitusel 3. märtsini haiguspuhkusel. Kui ta haiglast koju pääseb, jälgitakse tema seisundit edasi.

loe edasi siit

allikas: ohtuleht.ee

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja