Friday , 20 September 2024
Erakorralised uudised
Avo Värska südamekodus.Foto: Kuvatõmmis Kuuuurijast
Avo Värska südamekodus.Foto: Kuvatõmmis Kuuuurijast

Kuuuurija saatest tuntuks saanud Aavo sattus haiglasse

«Aavol on kahepoolne kopsupõletik. Ta on väga kehvas seisus. Praeguse info kohaselt on tal ilmselt viiruslik haigus,» rääkis Mare, kes püüab esimesel võimalusel venda Põlvasse vaatama minna.

«Meel on väga kurb, sest ta kosus nii jõudsalt. Saan aru, et olukord on nii halb, et võime ta ka kaotada…» oli naine pisarates.

«Palvetame nüüd, et Aavol ometi parem oleks,» ütles «Kuuuurija» saatest tuntuks saanud Aavo õde Mare reede pärastlõunal. Kuigi 63-aastane mees viidi Värska Südamekodust hiljaaegu Põlva valla hooldekodusse ning tema füüsiline seisund on märgatavalt parem, sattus ta siiski haiglasse. «Tema põletikunäitaja oli 200,» ütles Mare, kes on oma venna tervise pärast väga mures.

KOHUTAVAD ELUTINGIMUSED : “Ta nuttis, miks me oleme ta küll sinna jätnud” Värska südamekodus hoole all olnud Aavost oli vähem kui aastaga alles vaid luu ja nahk

«Ära jäta mind enam siia, ma ei taha enam sinna majja tagasi minna,» oli pisarais Aavo rääkinud õetütar Gunneliile, kelle sõnul hoiti tema onu Värska südamekodus lausa näljas. Vaatepilt oli šokeeriv isegi Katrin Lustile, kes ei suutnud pisaraid tagasi hoida.

Esmaspäeval eetris olnud «Kuuuurija» tõi televaataja ette õõvastavad kaadrid Värska südamekodus toimuvast, kus vaid 63-aastane Aavo, kes oli enne täis elujõudu ja teotahet, muutus hooldekodus täielikuks skeletiks.

Lähedased väidavad, et neile tuli Aavo hooldekodus elamine üllatusena. «Sain sellest teada oma ema käest,» sõnas Gunnelii. Kanepi valla sotsiaalosakonna juhataja Terje Lihtsa väidab aga vastupidist ning Aavo olevat hooldekodusse paigutatud mehe enda nõusolekul ja soovil.

loe edasi siit

allikas: elu24.postimees.ee

Vaata ka:

Loto Horoskoop – Laupäev 21 september 2024

Siin on Loto horoskoop 21. septembriks 2024, kus iga tähemärk saab inspiratsiooni, et valida lotonumbrid:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Laupäev 21 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise seisund: Täna tunned end energilisena ja aktiivsena. Suurenenud