Friday , 20 September 2024
prison 553836 1920

Kurikuulus vägivallatseja läheb taas vangi

Aastapäevad tagasi Tartus pereisa jõhkra peksmise eest vangi saadetud mees läheb uuesti kinnipidamisasutusse, sest ta juhtis narkojoobes olles autot, teisel korral oli aga alkoholijoobes.

järgi juhtis Andrias Tallinnas autot narkojoobes mullu 13. veebruaril, kuu aega hiljem tabati ta alkoholijoobes roolist Imavere külas Tallinn-Tartu maanteel. Süüdistuse sai mees selleski, et ta hankis 2021. aasta aprillus kannatanu tahtevastaselt ligipääsu tolle sotsiaalmeedia kontole ja saatis kannatanust foto nii talle kui tema pereliikmetele. Tänavu jaanuaris oli Andrias Harju maakohtu ees, kus teda karistati kahe aasta ja kuuekuulise vangistusega, mida vähendati kolmandiku võrra. Karistust suurendati liitkaristuse kandmata osa, kahe aasta, 11 kuu ja 26 päeva võrra. Koheselt kuulub ära kandmisele kaks kuud vangistust, ülejäänud jääb tingimisi.

2016 aastal mõistis kohus Andriase vangi, kuna ta koos Margusega ründas Tartus 1983. aastal sündinud meest. Süüdistuse järgi läks toona 4. märtsi õhtul kannatanu koos kolmeaastase pojaga poodi ja kui nad poest välja tulid, kutsus pereisa korrale mehi, kellest üks lükkas ümber kaubahalli ukse ees seisnud prügikasti. Korrarikkujad ärritusid tehtud märkuse peale ja Andrias lõi kannatanut klaaspudeliga vastu pead. Kui kannatanu kukkus, lõi teine mees teda jalaga näkku.

allkas: ohtuleht.ee

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja