Saturday , 21 September 2024
Erakorralised uudised
screenshot 2023 02 09 at 09

Ada Nelke langes ahistamise ohvriks: ükski naine ei peaks vait olema!

“Tean, et see, mis minuga juhtus, ei olnud nii hull, nagu paljudega juhtunud on. Aga see ei ole võistlus!” ütleb Ada Nelke oma värskeimas YouTube’i videos, kus paljastab, et teda päise päeva ajal jõuluajal ahistati. Naine otsustas avalikkusele selle paljastada alles nüüd, sest pärast ühe artikli nägemist sai ta mõõt lõplikult täis ja just oma platvormi abil on tal võimalik teadvustada suurt probleemi: “Nägin täna hommikul artiklit ja kogesin midagi ebameeldivat, mille pärast ma ei viitsi enam vait olla. Ja ükski naine ei peaks vait olema!”

Ada tunnistab, et pidas end alati inimeseks, kes sellises olukorras häält tõstaks või ahistajale ebamugava olukorra tekitaks, ent ta ei teinud seda: “Kui see juhtus, ma lihtsalt kiilusin kinni, pöörasin ümber ja mu selja taga oli kaks meest. Kedagi teist lähedal ei olnud isegi, võib-olla sellepärast kiilusin kinni, sest ma sain aru, et kui ma mingit draamat alustan siin, siis see võib inetumalt lõppeda,” ütleb ta pisaratega võideldes.

Tema selja taga oli kaks täiskasvanud meest u 35-40 aastased. Ada tunnistab, et vaatas neile vaid kummastusega otsa, suutmata hoomata, mis just juhtus. See aga andis meestele hoogu juurde ja vene keeles kõnelenud mehed tegid seepeale ebasündsaid liigutusi ja ütlesid midagi. “Ma seisin seal 30 sekundit, vähemalt mulle tundus see nii pikk aeg, ja mu sisehääl ütles “mine ära”. Läksin üle tee parki, helistasin elukaaslasele ja hakaksin nutma. Läksin koju ja nutsin kaks tundi järjest.”

loe edasi siit

allikas: sky.ee

Vaata ka:

Loto Horoskoop – Laupäev 21 september 2024

Siin on Loto horoskoop 21. septembriks 2024, kus iga tähemärk saab inspiratsiooni, et valida lotonumbrid:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Laupäev 21 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise seisund: Täna tunned end energilisena ja aktiivsena. Suurenenud